Hogy néz ki az asztalod?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Crazyn
Én az enyémet nagyom jól tudom használni, amellett, hogy még jól is néz ki (szerintem).

Sztem mindenki azon van, hogy a SAJÁT asztala SAJÁT célra legyen használható. Ha valaki pl csak az böngészésre használja a gépet (tegyük fel, hogy nem túl gyors gép és nincs húzva), akkor neki felesleges mindenféle felügyelõ progi, mint például sysmetrix vagy MBM. Elég egy explorer ikon az asztalon, és kész. Az hogy ki milyen szép/csúny/modern/régi/stb hátteret használ, az csak rájuk tartozik. Azért osztották meg a képet, mert úgy gondolták, hogy nekik az igenis tetszik.

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

comet
Gondolt már valaki arra hogy használható asztalt kreáljon? :]
mert amint látom mindenki azon van hogy hûdecsiliviliüberf*sztarisznya asztalt alkosson, amit aztán kényelmetlennek talál, és nem is lát 95%-ban...ami csak arra jó hogy azesgén hencegjen vele neki milyen baró háttérképe van :]

cement
Szép néni

respect to the man in the ice cream van

Kim Basinger
hogy iratod fel az asztalra a tv musort?

Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

VinylToy
Köszik 😊

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

qgimol

Life is yours choose quality.

Cracker-kölyök
kösz

Az a legnagyobb baj az életemmel , hogy hiányzik belőle a Quick Save - Qiuck Load funkció.

ayden
Hihi, nekem is pont ez a stile van😊 jó választás

Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.

Cracker-kölyök
Jelenlegi:

Az a legnagyobb baj az életemmel , hogy hiányzik belőle a Quick Save - Qiuck Load funkció.

FtranX
UHU és Gnome

Pyx
mandrake?

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

FtranX
A háttér a hatterkepek.hu-ról van.

Pyx
joak!

wEEn
A kikapcsolás gombot, hogyan lehet az asztalra varázsolni?

Mikike, a desktopod (száb zéró) hunnan van?

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

VinylToy

Most így niiii! 😊

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Sir Quno Jedi
Zúzni ???

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

és itt melyiket kell leszedni?

a samurize-nál

0ppika
Minek kéne TFT?

http://epica.nl

wEEn
Hát tudom én? Tegnap töltöttem le, ugyhogy nincs sok tapasztalatom 😊

nah most megy márcsak mikike asztaltémája kéne meg még 1-2 apró kérdés meg gond( a levélszerverrel van valami baja most összefolynak a betük stb.) a jobb alsó tv müsor nem jön be és böngészésnél is "jönnek" az infok..ez normális?
nah most megy márcsak mikike asztaltémája kéne meg még 1-2 apró kérdés meg ond( a levélszerverrel van valami baja osst összefolynak a betük stb.) a jobb alsó tv müsor nem jön be és böngészésnél is "jönnek" az infok..ez normális?
wEEn
Elõször nálam is minden not yet executed volt, éppen ezért úgy döntöttem, hogy majd másnap megnézem mi gyíkja van, de másnapra már mûködött 😛 Nem tudom miért, de lehet hogy idõ kell neki 😊

wEEn
Ja! Bocsika Innen letöltheted:Config

DarkJedi
Hmm... Ha ujraindítom a progit, jó... és ha rámegyek, hogy reload config, megin szar. Na mind1 legalább mûködik 😊

DarkJedi
A Samurizeban beállítottam, hogy írja ki a TV mûsorokat, leszedtem hozzá ezt a huntv.vbs-t. Beállítom, rámegyek, hogy test script, és ki is írja jól. Elmentem, betöltöm a configot, de itt már csak azt írja az összesre, hogy not yet executed... Rámegyek, hogy reload config, de akkor is. Ez miért lehet?

figy nekem ezen az oldalon lévõ linkek nem mennek egyelöre ugyhogy nekem még megsincs mikike féle config..😄 azt kértem
wEEn
De a Samurize kliensbe be kell tölteni az használni kívánt config file-t, amit kaptunk mikike-tõl, de ezekben a kapott file-okban benne van a Samurize elérési útvonala nem is 1 helyen, ami valószinûleg nem ugyanaz mint a te gépeden. Ezeket javitsd ki.

kliens
nemtom én csak feltelepitettem, és benyotam a startupba( a klins.exe-t browse-oltam)
wEEn
átállítgattad a samurize elérési útvonalát úgy ahogy a te gépeden van?

amugy mi lehet a gond? miért nem megy a link? nálam 1ik se...pedig van mai megtegnapi linkelés is...
mikek a configodat...bocs hogy nemtok irni
gyerekek itt egyik link se müködik...mikie küldd már el a confogdat neekm lécci...nagyon [email protected], v. icq 145545538, v. msn [email protected]. thx
wEEn
Valóban érdekes a dolog, mert tegnap óta én sem foglalkoztam a dologgal és most már nálam is megy a mûsor is, pedig semmit nem változtattam 😊 (és frissit is, tehát valóban az aktuális mûsorokat mutatja)
A weather nálam sem üzemel, de nem kiabálok, mert lehet holnapra az is meggyógyul 😊
Nálam mér a cpu is, ez alapból mûködött.

qgimol
nekem mar megy a musor is, csak pl most a 13:00-as musort irja ki 😞
viszont a weather nem megy+ cpu konstans 0 %

ayden
Hát azt ami a gép tetején van szivesen odaadnám😊csak két gond van vele: nem az enyém, meg épen pestre tart😄 csak nem birtam ki hogy ne szórakozzak el velük amig nálam vannak

mikike
gondolom meg lehet oldani, csak olyan embert kell keresnünk aki tud VisualBasicben programozni

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

mikike
feltettem egy másikat, ezt régebben kaptam, nálam ezzel volt gond
de próbáljátok ki
ITT van
TV01b

wEEn
Módositok! A hirek mennek, a mûsor nem

mikike
nem tudom
frissíts

wEEn
Én is leszedtem, de sajna sem a hirek, sem a mûsor nem megy. Mit ba****ttam el? Csak szájbarágósan fogom megérteni, mert ez nem az én területem 😊 Az megoldható valahogy, hogy a képernyõ alján fussanak a BÉT részvényárai + valutaárfolyamok?

Sir Quno Jedi
Bazz 2 Belinea, ááááá, ez má ízlésficam ! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sok a pénzed látom 😊Ha van 2 TFT-d, akkor az egyik biztos nem kell.Add nekem!

qgimol
koszi, de a musor nem megy

Pyx
loál 😄

ricsi1
hát emmeg mi???

Pyx
gondolom uj gép 😊

RelakSfromhome
Mit kéne látni rajta?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

ayden
Vajh miért nem sikerült a mai vizsgám?