Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sztem mindenki azon van, hogy a SAJÁT asztala SAJÁT célra legyen használható. Ha valaki pl csak az böngészésre használja a gépet (tegyük fel, hogy nem túl gyors gép és nincs húzva), akkor neki felesleges mindenféle felügyelõ progi, mint például sysmetrix vagy MBM. Elég egy explorer ikon az asztalon, és kész. Az hogy ki milyen szép/csúny/modern/régi/stb hátteret használ, az csak rájuk tartozik. Azért osztották meg a képet, mert úgy gondolták, hogy nekik az igenis tetszik.
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
mert amint látom mindenki azon van hogy hûdecsiliviliüberf*sztarisznya asztalt alkosson, amit aztán kényelmetlennek talál, és nem is lát 95%-ban...ami csak arra jó hogy azesgén hencegjen vele neki milyen baró háttérképe van :]
Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.

Az a legnagyobb baj az életemmel , hogy hiányzik belőle a Quick Save - Qiuck Load funkció.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Most így niiii! 😊

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

a samurize-nál
Innen letöltheted:Config
A weather nálam sem üzemel, de nem kiabálok, mert lehet holnapra az is meggyógyul 😊
Nálam mér a cpu is, ez alapból mûködött.
viszont a weather nem megy+ cpu konstans 0 %
Life is yours choose quality.
Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)