45528
-
#11266 jó, bocs, elolvasta figyelmesebben... :P
#11264-et ne vedd figyelembe.. :DDDDDD -
akos #11265 Hány szmájlit kellett volna még a végére biggyesztenem...? -
#11264 benned egy nyelvész veszett el...
nemtom minek kell ilyen dolgokban kötekedni, ugyanis köztudott,hogy neten, cseten a legtöbb ember helytelenül ír...
énis ezen emberek körébe tartozom, akik rövidítenek, gyorsan írnak, és nem gondolkodnak azon,hogy az g, vagy nem g, vagy j, vay esetleg ly...
csak mellékesen megsúgom,hogy eddig folytatott tanulmányaim során nem volt rá példa,hogy az évvégi, félévi bizimben a nyelvtan jegy 4-esnél roszabb lett volna
továbbiakban no off, mert ez télleg nem ide tartozik... -
akos #11263 Egyetértek veled, viszont nem tudom megállni, hogy ne mondjam el a véleményem: szerintem fölösleges buziság egy rakás mondatot kipakolni a képernyőre, mert ebből csak annyi jön le, hogy fitoktatni akarod a helyesírásod, pedig fitogtatni g-betűvel szoktak... :DDD
-
#11262 ezisjoak! -
#11261 nájszos -
#11260 nem akarlak bántani, mert az asztalod jóak, legalábbis nekem teccik, főleg a nénik miatt... :)))) viszont nem tudom megállni,hogy ne mondjam el a véleményem: szerintem fölösleges buziság a rakás játékot kipakolni az asztalra, ugyanis nekem ebből csak annyi jön le,hogy: vagy fitoktatni akarod,hogy "hú milyen gamék futnak nekem", vagy "mennyire gazdag vagyok,hogy ennyi gamét megvettem", bár az utóbbit kevésbé tartom valószínűnek, mert ahogy elnézem igencsak 50-60 ezer körüli tételt jelentenek a játékok és akkor még keveset mondtam, harmadszor pedig nagy többségben egyszerre max 2-3 játékkal játszik valaki a gépén, abból egy minimum netes, aminek nem is kell parancsikon az asztalra, ugyanis vagy aseből indítja a szerverre csatlakozást, vagy valamilyen más programból....
egyszóval hülyeségnek tartom hogy ennyi parancsikont kipakol valaki az asztalra...
sry, de most ez kellett :DDDDD -
Aspyrin #11259 thats all folks -
#11258 koszi szepen!
iconpackager -ed nincs esetleg? ha nem vagyok nagyon pofatlan :) -
#11257 Privi ment,ott megtalálsz mindent. -
#11256 Engem egy Object Dock PLUS érdekelne, ha létezik valakinél ilyen;)
Előre is thx! -
#11255 köcce -
Aspyrin #11254 Wb 4.5 full+kulcs itt. Nevezd át .rar-ra ha leszedted. -
#11253 tud adni valaki nekem egy WindowBlinds -ot meg egy Iconpackager -t ami regisztralt ? vagy crack -et serial -t ami mukodik ? mert az ujakhoz nem talalok egyszeruen semmit sem. olyan is jo ami regebbi es mennek vele az uj temak meg minden.
valaki pls :) -
#11252 Köszönöm. -
#11251 Hát tele van vele az internet... Amit itt látsz azt ObjectDock-nak hívják.
De nézz körül ITT is. -
#11250 thx!:)
Jaja... Látom már válaszoltál!:) -
#11249 Bridget Moynahan
-
#11248 siettem baxa meg na :Ð
egyébként milenni a baj az én szép magyarosan összefogalmazásommal, és a mondat összeszerkesztésemmel? -
#11247 nem rosszak, de a mondat-szerkesztés nem az erősséged :D -
#11246 Akkor énis bedonék pár munkám :)
Ez pedig a jelenlegi:
Van még 1 rakás kép a régiekről, de a topk nem az én desktopomról szól, szal elég ennyi :)
-
#11245 htx -
#11244 loál
te most vagy itt először? -
#11243 De állat! Kiírja, hogy mennyi szabad helyed van?? Ilyen kell nekem is! Honnét lehet olyat letölteni? -
#11242 Bridget Moynahan :P -
#11241 nice :O -
#11240 -
#11239 de ez ki? plz -
#11238 Azért, mert a hosszú évek alatt Pavlov kutyája reflexem van és mindig a bal felső sarokba húzom az egeret...:(
A lomtár meg azért, mert egyszer eltüntettem és utánna meg nem tudtam visszaállítani!:DD -
#11237 http://www.skins.be/
Itt az összes nő!:D -
Aspyrin #11236 Nem értem minek sajátgép+lomtár az asztalon és a dokkon is egyszerre -
#11235 Hátteret moost !!!!!!!!!!! :D -
Itt a tavasz... WallP. stílust váltok!:DD -
#11233 privi ment -
#11232 Mit küldtél? Mert a McAfee csinált vele valamit. Van MSN-ed? -
#11231 A userinfódba lévő címre ment 1 mail. -
#11230 privibe küld el e-mail címed -
#11229 3.02 -
#11228 hanyashoz szeretnél?
-
Aspyrin #11227 beírtam a serialt a bizonsági másolatomba