45528
-
#13382 Ejha, te aztán benne vaty a témában o.O egyépként meg sztem cép, csak fura -
Aspyrin #13381 Na jó, látom nem vágod. A wall simán igényli (mivel nájsz színes, érdekes formájú stb.) minimum 2-3 szépen kidolgozott ikon jelenlétét, esetleg egy tabbed vagy hagyományos dockét is a hozzá passzoló dock bg-vel. Üresen szép, de az egész összhatás nem teljes. A skin eltérő színe zavaró, piros a kékkel nem a legideálisabb. Lehet találni 10-15 gyönyörű skint, amivel simán összhangban lehetne a wall. A minimalistic stítlus számomra nem az, hogy kirakok egy szép wallt aztán bumm, ikonokat a tálcára és kész. -
#13380 hol? miben? -
Aspyrin #13379 ez nem minimalistic, ez hiányos szvsz -
#13378 minimalos?
sztem jól néz ki a piros felett a kékes :) -
Aspyrin #13377 A skin nem passzol a hátérrel, az egész túl üres. -
#13376 nájszosfelkelőnaposországos. szerintem -
#13375 csotás :D -
Szuperkaraj #13374 -
#13373 niceos, szvsz egy piros vs meg kircsibb lenne de igy is jo -
#13372 hm -
#13371 van itt egy pár -
#13370 Én nem öcsiztem, holott nekem több okom lehetett volna rá
Örülök neki, hogy megvagy elégedve az asztaloddal. Mint ahogy azt többen is írták; az a fontos, hogy neked tetszik. Ezután bemutatod itt és viseld el mind a +, mind a - kritikát. Te negatív irányú kritikát osztottál, amire normális reakciót kaptál az általad kritizált féltől. Te miért nem tudsz normálisna reagálni a kapott kritikára?
Őszintén szólva pont erre a reakcióra számítottam részedről. -
#13369 a wp pls, nagyon fasza!:) -
Davidka17 #13367 felőlem lehet kritizálni csak megjegyeztem h rendezett de úgylátom te sem tudsz olvasni! :D
haggyuk már ezt! -
#13366 te kritizálhatsz, de a tiédet nem lehet?
ha nem bírod a kritikát, minek szúrod be? -
Davidka17 #13365 nem öcsi ez a topic arról szól "h néz ki asztalalod" enyim legalább rendezett és kiigazodok rajta és ha kiváncsi vagy az én asztalom elsőnek sem nézett ki így és akármikor szedek le themeket de minek?
én leszarolm h nézzen kicsak igényes legyen!...hát nem...?? -
#13364 -
Rain1 #13363 Hi!
Tudjátok, hogy hol tudom leszedni a DRL Windows VS témát?
A www.rokey.net fentvan, de ott nem tudom leszedni :( (nem akar bejönni a letöltés) -
#13362 -
#13361 én is 1 napig szarakodtam vele (#13347) és én is elsőre csináltam ilyet -
#13360 nekem akkor is tetszik, főleg hogy első alkalommal csináltam ilyet és 1 napig szarakodtam vele :D
Majd legközelebb jobb lesz -
#13359 Amúgy tényleg elég nagy káosz uralkodik az asztalán. De gyanítom, hogy mindenki így kezdte valamikor. Csak idő és főleg türelem kérdése, hogy jobbat alkosson. -
#13358 Tied se egy nagy szám. Rendben van, hogy neked tetszik, de sokaknál láttam, hogy lecseréli a háttérképet és egyből beszúr róla ide egy képet, hogy neki most ilyen.
Szerintem itt mindannyian olyan asztalokról készített képeket várunk, amin azért kicsit komolyabb változások történtek.
Ha körülnézel a topikban, akkor tudod, hogy mire gondoltam. -
#13357 na ezzel meg mi történt? -
Davidka17 #13356 neked ritka csunya rendezetlen asztalodvan mitne mondjak! :D -
cyrus #13355 FAQjreg.... -
#13354 mi ez a program amiben benne van a bcdc meg ilyenek mer kurva jol néznek ki az ikonok? -
Davidka17 #13353 -
Szuperkaraj #13352 vernájszos vagy hogy szoktát itt mondani -
Cicero #13351 -
#13350 persze, tudom, de nekem a nod32 folyamatosan fut...de akkor te nem mindig használod..értem.....thx a linket -
#13349 htx (az a vírus keresés)itt a kép -
#13348 nagyon szép...egyet nem értek...ha a nod32 folyamatosan fut akkor minek kitenni docknak? ..amúgy grat magyon szép....esetleg egy wp linket pls...thx -
#13347 -
#13346 eddigi legszebb desk amit láttam
egyépként meg aza lények h neked teccen a sok puziera meg nemkell ám hallgatni ^.^ [csak vitzel perzse] -
#13345 az én asztalaim se voltak gyönyörűek de ez nagyon de nagyon rossz -
#13344 Ne hallgass rájuk, irígykednek -
#13343 szerintem elég egy windows reinstall :D -
#13342 Ha neked teszik, akkor hol itt a probléma?