Hogy néz ki az asztalod?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem is pyx segitett 😄

The Private Detective!

Falconer
Ez olyan mint valami legó😊

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

VinylToy
Hogy csinálod ezt, mivel? Segíts olyan kis vagyok :[[[

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

VinylToy
Ájbábtyúúúúúú 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

piciet azé' ujitottam:

The Private Detective!

The Private Detective!

VinylToy
Elárulnáááá nekem már valaki hogyan lehet kiíratni a tv-mûsort, végigolvastam a topikot, és nem találom, csak hatmillióezerkétszáznegyvenötezerharmincnyolc helyen???!!!

Valaki segítcccssen!!!!!4444

Falconer
Van egy háttered az biztos

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

azért köszi, otthon leszedem majd, és bepróbálom ;-)

cement

respect to the man in the ice cream van

cement
Már bennvolt párszor, azóta meg nem valtozott.. es ha valtozas nelkuli asztalt szurnek be akkor meg azért sírnál

jah, akkor bocs 😊
smurize -> samurize.atw.hu (asszem 😊) és ott letöltöd azt a scriptet... ha nincs samurizeod, akkor a samurizeot is 😊
na most ALAPOSABBAN olvastam vissza, és megtaláltam a választ.

sziasztok,

hogy és mivel lehet az asztalra rakatni a tévémûsorokat? Már több képen látom, hogy ott az aktuális mûsor. Remélem nem olyan nagy titok és megtudom rá a választ.

ScoobyDoo
😄😄

ScoobyDoo
Nah jólvan elég az offból kiscsillag, inkább virítsd az asztalod....!

cement
szetteplek mint bosnyak gyerek a segelycsomagot !!!!!!!😄😄😄😄😄😄😄😄😄

ScoobyDoo
Nem akarok itt bajlódni a hullátokkal, de ha megadod a sajátod, ott helyben lehet intézni a temetésed, szal tök takarékos lesz.... 😄

cement
adjá cimet hazhoz megyunk es letepjuk az arcodat!!!!!!

ScoobyDoo
Gyertek!! Mocskok!! Váááá! Ütök, vágok, rúgok, szabok!! 😄😄😄

hen-tes
😄

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Falconer
Ez nagyon loál

cement
smicik adjunk neki!!!!! 😄😄😄😄

CoolStuff
Hogy néz ki az asztalod vazze'???!!!
Ha úgy kérdeznénk, akkor pont jó lenne a deszktopja!😄

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

ScoobyDoo
csak a tenger háborog!!

Sonajk @:o)
neháboroggyámánannyitmertrosznézni

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

ScoobyDoo
Én?? Hol szótam be?? Kinek??

ScoobyDoo
Ha neki ez tetszik, hát használja így, szíve joga csak nemkéne már minden háttérváltoztatásnál belinkelni egy képet az asztalról mer változott...meg, hogy "most ilyen", holnap meg, "mostmeg ilyen", aztán sorba. És egyáltalán nem lényeg a procievõ szar "mittoménmilyen" progi!

hen-tes
akkor meg neszójbe 😛

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

ScoobyDoo
Nekem sincs és én is "teljes életet élek" hidd el...meg semmi desktop tuning szar kütyü....

cement
"Esik a szinvonal"... mint ha meg lenne szab va hogy: "ennel szarabb asztalkép nem lehet belinkelve"... nem szinvonalra megy...... es nem is arra hogy HUDEJO nekem van a legklafabb deskem mert hat kilo csillivilli meg minden van rajta, igaz 2 perc mire megnyit egy ablakot mert 100% procit meg memoriat eszik de nembaj!

cement
pfff. nem mindenkinek van tele memorialassito teljesen felesleges infos SAMURIZEal meg a faszomtudja mivel... nekem sincs samurize meg is teljes életet élek...

ScoobyDoo
Mert már unalmasak és az utóbbi idõkben nagyon esik a színvonal.

hen-tes
pff
mér kéne már extra ????
az a kértdés hogy néz ki az asztalod.....

ScoobyDoo
Ezen most mi az extra??

nekem most ilyen

kösz..megtekintem.

"vessetek a mókusok közé" :)

ScoobyDoo
Nameg átfesteném a tálcát...

ScoobyDoo
Szép, de a helyedben más ikonokat tennék be.

precision
Htx!

Bazinga!

ScoobyDoo
asztal, jobbgomb, megjelenés, speciális és ott ami nem tetszik olyan színûre fested, amilyenre akarod.

precision
Én észre se vettem azelõtt, hogy nekem a theme-k húzták le a gépet. Stylexp is meg a windowblinds is. Alap theme-el is teljesen jó, és hát fényévekkel gyorsabb a gép ami a legfontosabb 😊 Ja amúgy nekem is 256mb ramom van (333mhz-es ddr).

Bazinga!

precision
Thx! 😊

"azt úgy tudod színezni, ahogy akarod" ---> Ezt hol s hogy? 😊)

Bazinga!

precision
A samurize.atw.hu -n van egy leírás a gyik-ban (hogyan készítsünk analóg órát v. vmi hasonló címmel). Azt olvasd el, hasznos írás!

Bazinga!

precision
Na elkezdtem csinálni egy saját konf.-ot. Kicsit kezdetleges még, de berakom, hogy eddig milyen. Tippeket, ötleteket várok hogy min kéne javítani. Milyen szineket kéne használni...stb. Nem igazán értek hozzá.

Bazinga!

Falconer
Nekem Style XPvan, aztán semmivel nem lassab mint elõtte, pedig most csak 256ram van a gépben

Win-en.

Bár tény hogy leggazdaságosabb ha semmi skin nincs a winwen😛

"nem kell a progit futtatni csak addig amíg beállítod"