Hogy néz ki az asztalod?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CybR
Bazz, nekem is ez van!😄

robotnyk
cement
Új a hátterem :>

respect to the man in the ice cream van

CybR
Hali!
Nem tudja valaki, hogy ennek a témának, vagyis a Sentinelnek a nem béta változatát honnan lehet leszedni?:

HTX!

Hi . Nekem a TV script nem akar menni az istennek se, pedig újratettem a samut +mindent a helyére ami kell hozzá. Ha új konfot alkotok akkor sem megy !
u.i.: a naptár cuccot eltudnád nekem küldni (emilcímem a nevemnél😊)? Semmi használhatót nem találtam.thx

"vessetek a mókusok közé" :)

Pyx
idõjárás scriptet nemhasználtam, sry

régi versionnel probáltad?

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

mikike

Segítsetek!

Régebben használtam Samurize -t a szerkesztett konfigommal .
Most újra szeretném használni de valamiért nem mûködik. A script ami az idõjárást olvassa be, nem az eheti dátumot, hanem áprilisi adatokat ír ki. Ld. a képen:

Hogyan tudnám újra mûködõképessé tenni?

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

szívesen.

cement
a háttér és a WA skin kurva jo, de a visual style.. az valami borzadájronda, cseréld ki sztem valami szebbre

respect to the man in the ice cream van

tenksz Gear

Lehet...
galérában kép kiválaszt ,jobbklikk, tulajdonságok , url kijelöl,copy és beilleszt a képberakás url sorába.
lehet hogy 2szer hagytad benn a http://-t?

faszom, galériábol mér nem lehet beszurni képet?

most ilyen, remélem sikerült beszurnom

burkusdió
akkor nyissunk gumiban egy "Hogy néz ki az íróasztalod?" topigot! 😄DDD

ScoobyDoo
Habár kitudja! 😊

burkusdió
szvsz beteheted az íróasztalodat is,v. a konyhai asztalt is szépen megterítve,de sztem nem fogja senki értékelni... 😄DDD

Wing Rockling
ööö...Mármint a számítógépes asztalom?😊

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

VinylToy
hi

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Pyx
Egy egyszerû:

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

CoolStuff
De letagadom!

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

de de megígérted

CoolStuff
De neked nem mondom meg!

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

hát még szép 😄DD

CoolStuff
Lusta vok mindenhez, de megoldom!😊

mi van? ja hogy mindjárt meglessz a megoldás értem 😄D

CoolStuff
Na csomagolja a gémet!

CoolStuff
Erre akarom cserélni a mostanit, csak lusta vok!😄

CoolStuff
😄

CoolStuff
sry

király

CoolStuff

bazz, nem megy!

CoolStuff
Ehhez a témához mit szóltok?:

CoolStuff
Mivel hûtöd?

31Cfok

CoolStuff
Általában 36 fokos a procim, de az idõ õt is kikészíti...
Neked mennyi?

CoolStuff
Tegnap 58 fokos is volt!(Én 50 fokos proci fölött parázok, pedig 70-ig is bírja)
Elkéne már egy jobb hûtés, de sajna elfogyott a HT-101-es, pedig csak az kell!

hóhahó a proci melegebb mint szokott

CoolStuff
Tudsz hozzá letöltõhelyet?
No off, privizzünk!

CoolStuff
Már nem CS-zek, de régebben jártam...
Már nem emléxem a nevemre!
Bõ 2 hónapja nem CS-ztem!
Már meguntem, bár ez hihetetlennek hangzik, de télleg...
Éjjel nappal cs-ztem régebben!😉

te is CSzel? milyen néven milyen serveren?

http://thenamelessphoto.com/

csabawarchief

CoolStuff
Látom neked még a logód is címeres!😄

CoolStuff
Nem is tudtam, hogy te is CS-zel!😉
Nálam is ez a háttér volt egy ideig!
Kira!

Aquir
ez nagy arc 😄DDD

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

nálam is tombol a doom3 õrület 😊

http://thenamelessphoto.com/

csabawarchief
lazah😄

Nem is mondtam komolyan.
Esetleg unicumost?

igen, õk is nacionalisták és õk is gusztustalanok 😄