Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<Építész>Építész> 😊)
shit happens
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
#8580: kiss 😊
#8569: háttér nemrossz, de theme nem megy hozzá
#8552: :o))9
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
http://thenamelessphoto.com/
És kellemes is😊
szinte mindent UpdateInterval=60000 -re nyomtam már csak a látvánnyal van baj
a TextOut pluginnal szép árnyékot tudok készíteni, de így is 100%ra nyomja a procit
a TextFX pluginnal ugyanez 12%, csak nem tudok szép árnyékot készíteni, nagyon randa lesz
hogy állítsam be, hogy olyan szép legyen mint a TextOut esetén?
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
nincs cigi az asztalodon(nem szeressem a bagósokat), a telefon ott a gép mellett(énis oda szoktam rakni és aki már olyant csinál, amit énis, akkor már rossz ember nem lehet!!! 😛)
sokszor azon kapom magamat,hogy elkezdem elemezni egy személy lelkivilágát az általa berakott kép alapján...
mennyire tiszta, rendezett az asztala, miket rak maga mellé, stb...
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
respect to the man in the ice cream van
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
respect to the man in the ice cream van