Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(qrvanagy rend van ahogy látjátok <#idiota>#idiota> )
(Ejj, vaku deelbaszta a képet. No mind1)
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
shit happens
az én egérpadom egy kis köteg kettéhajtott nyomtatópapír <#idiota>#idiota>
van belõle vagy 20 kilónyi, mindig lesz egérpadom 😊
shit happens
Logitech egér, hozzá 50 Ft-os leselejtezett rajzmappa <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>

http://index.hu/tech/hardver/s240t
kint meg gondolom 3/4-e, fele lehet, ottan fizetésekkel még bírható talán.
shit happens
én 82cm-es tv-n próbáltam egyszer lõdözõs gamét (CS-t) játszani, hát enyhén szólva nehéz volt megszokni,hogy akkora nagy minden
nagyon cool... a filmeknek igy csak 1-1 cm fekete savja van alul felul.. nem 2-3 cm alul felul...
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
-gratz<#eljen>#eljen>-
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Csak neked...
WindowsBlinds Dogma Style
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]