Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A játék az nem játék! Mostmár jól helyben kéne hagyni valakit!
Nekem Kaposvár kellene!
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -
Ha ez a kép megjelenik, akkor más a gond (ez nekem egy fehér semmi, az "ads" könyvtár miatt szûri)
shit happens

●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Aztán háttérképeket itt keresel magadnak, ikonokat itt, vagy itt, esetleg náluk is találhatsz jónéhány dolgot.
#10847: 1280x1024 :-|
szeretnék én is ilyen frankó asztalt létre hozni amit lentebb láttam,tudna nekem valaki segíteni ebben,hogy kell ezt csinálni?
egyáltalán nem értek hozzá ezért aki ilyet már csinált akkor lóvis módon mondja már el hogyan kell ezt csinálni,jöhet üzenetben is.
köszönöm
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
"vessetek a mókusok közé" :)