Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Más:
Nem tudja valaki, hogyan tudom eltüntetni a Lomtárt az Asztalról?
Nem tudom, kerdezte-e mar valaki, de melyik a jobb:
a Konfabulator vagy a Kapsules???
Elore is KOSZI
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
__|__ ________(*)________
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
van akinek a hozzászólásában mégtöbb van vazze akkor most mér engem azzal az egy hibával baszogatsz
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
Locales: hu-HU
valami ilyet kéne találnom, de eddig nem sikerült 😞û
I want to read ForecastFox in another language. How do I change the Locale?
Unanswered, waiting for an editor to answer this.
:S
Egyéb ötlet?
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
Mert nem találom a programok telepítése és a programok törlése menüpont alatt.
Mert a Régi kék tálcát szeretném visszahozni amit még az XP a telepítésénél tett fel.
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
Most pl. van vagy 28 fok itt Budapesten, erre õ mutat 21-et.