Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
(ikonokat esetleg gyorsindítóba húzni? megszokható <úgyszokta>úgyszokta>)
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
amugy eltévesztetted a topicot... ez olyan topik ahol javaslatot lehet tenni, hogy mitõl lenne jobb az sg
Bazinga!
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
Mivel sajna mostanság az az elsõdleges...😞
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
úé
cúáx.-
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

\"Légy olyan ,mint a madár,mely alól ha kivágják a fát- nem zuhan le-hanem még magasabbra repül.\" És neszójjábe:DD
mert 2 rendszergazda van, és az egyik tesómé másik enyém és õ nem szeretni, de én igen
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
Ez egy kurva jó skin, kár hogy windowblinds 5 kéne ahoz hogy megjelennyenek ennek a témának a jó tulajdonságai (átlátszóság pl.)
Aki kérte tõlem a háttérkép linkjét a kép ebbe van, bmp-be, 3,7 MB (inkább töltsd le a témát és akkor meglesz a háttérkép is 😄)
Te mét nem raksz be képet?
Enny1