Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
shit happens
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
sry csá
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
style xp-t vagy windowblindet ha azt akarom ogy olyan legyen azz asztalm mint a tiétek?
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
Hasznalni lehet-e valahogy ilyen Progress Animation-okat WindowsBilnds nelkul vagy csak annak reszekent????
Pl.
Ikonokat pedig Wincustomize.com es a Customize.org cimekrol tudsz letolteni...
ha jól megfigyeled, a szmájlikat mindig fordítva írom (már amit lehet) és ezt le is védtem 😄 (;
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
"Fordított szmájlik [ (: ]™ by Stefanie © 2004-2005"
Ez kifejtenéd pontosan?😮
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
alberto: stardock objectdock. asztal jobbegér tulajdonságok a tálca automatikus elrejtése
smici <#eljen>#eljen>

Honnan tudnam letolteni a pirossal bekarkiazott ikonokat???
Szoval Lomtar ikont szeretnek , mind az ureshez, mind a telihez...
Mar vegigneztem egy csomo helyen, de sehol nem talalok ilyet.
Neztem mar a
http://www.customize.org/ , http://www.wincustomize.com/ es meg jonehany helyet
Valszokat elore is KOSZI!
respect to the man in the ice cream van
Úgy érzed nyomott vagy?
te a theme xp-n fent vannak
\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]
Vagy merre találom?😊
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?