Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ha Firefoxos (firefox rulz!!44) vagy akkor ne szedd le, mert elbassza -.- nem lesz címsor meg sokminden eltûnik belõle..
De ha nem akkor nyugodtan ^^
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
respect to the man in the ice cream van
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Hala Madrid!
sweech akkor nemküldesz nekem theme-t? o.O
A biztonság kedvéért mutatok egy képet is....
Tessék:
Végül is.... <#fejvakaras>#fejvakaras> mindent összevetve... nekem bejön <#wink>#wink>
\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]
szerk: hát ez nem pont ugyanaz 😊 gépedrõl nem tudod feltenni? jobb esetben egy fájl, ha WindowBlinds téma, ha meg nem dobd már be plz egy rar-ba, vagy zip-be! Bocsi, de nagyon megtetszett a style <#smile>#smile>
Leszeded ezt: tweakui.cpl (~100kb)
Ez egy vezérlõpult fájl, ha bemásolod a C:\windows\system32 mappába akkor rögtön benn lesz egy új elemként a Vezérlõpultodban, TweakUI néven.
Ha megnyitottad -> Explorer fül -> Shortcut overlay-nél -> None
Kép róla:
És kész, volt-nincs nyilacska