Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
linket tudnál adni?
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
és plz iconpackagerhez is, sajna nekem nincsenek meg, mert le lett formáva 😞
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
Iconok: Glossy Angel BW
Style:Smooth Alternative
WallPaper:VisualParadox
Remélem a linkek mûködnek, egyébként innen van minden.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Elöre is köszi
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Semmi extra...
Irodai style!😄
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

"egy csomó"
nem mindegyik...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak