Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most e van:

egyébként szép mû amit linkeltél 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
idõ közben rájöttem!
azért köszi...
van egy kis gondom!
Az a helyzet, hogy meguntam az xp-s témát, ezért letöltöttem a talisman 2.95-öt!
Elég jó, szép, meg minden, de ahoz hogy fullos legyen kellene egy másik téma rá!
Kerestem is, találtam is, le is töltöttem, de nem tudom lecserélni!!!
csomagolva lejött, és nem tudok vele mit kezdeni!
Ha valaki tud, segítsen!!!
Köszi
http://nfol.extra.hu
senki nem szólt be neked, Amse meg fõleg nem. Abba pedig szerintem nem kéne beleszólnod, hogy mikor, hogy és hol fotózza / fotóztatja le a nõjét, õ sem ugat bele, milyen festõket szeress. Szerintem olvasd vissza az utolsó hozzászólásaidat: szemkerekítõen nagyképû vagy...
(elnézést, hogy szaporítottam az ezzel kapcsolatos hozzászólások számát, de ezt a fajta önteltséget és pökhendiséget már nem tûrhetem szó nélkül én sem)
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
gondolkozz már egy kicsit, hogy miért kötözködsz olyannal aki be sem szólt neked.
fotós fotózta nem is én, de tökmind1.
nemtom mi bajod van, de szerintem fejezzük be.
Gratulálok a barátnõfotózás megint egy szimpatikus jellemvonásod... seggfej
jön a fogad?
Amse teljesen kulturáltan megkérdezte, hogy ki festett azt a festményt és megmondta, hogy neki nem ez a stílusa. Erre te meg embernek se tekinted...
Vedd már észre magad.
amúgy sosem volt csajos wp-em (kivéve a barátnõmet), de vannak olyan emberek akik némelyik mûvészetet nem tudják értékelni.nálam én elismerem ezt a stílust, de nem tetszik.
gondolom neked is van ilyen szal nyugodj meg.thx
panther112 ha a bbLean-es asztalokra gondolsz hogy azok rusnyák akkor lehet... neked lehet nem tetzsik vmi de másnak igen! és ez mindenkire vonatkozik!
ha vkinek nem tetszik vmi akkor leszólja de akit leszólt tûrje... vagy legjobb megse szólal! <#idiota>#idiota>
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Amúgy eddig tisztán technikai jellegû hszaim voltak. Jeleztem a frissen kijövõ verziókat, tanácsokat adtam, melyik programot hogyan kell használni.
Csak megakadt a szemem azon, hogy ezekkel a programokkal micsoda szemét színvonalú az itt létrehozott asztalok 90%-a. Ezért beraktam az én asztalomat.
Errõl alkottak véleményt a többiek, én meg kifejtettem az enyémet az övéikrõl. ennyi. A programok jók, csak a felhasználók szart csinálnak belõlük.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
sorry<#ijedt>#ijedt>
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
football without ultras is nothing