Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Elõre is köszi, Csaó!
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
REAL MADRID

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
nincs valakinek sg-n olyan linkje amit tavaly regisztrált, és azóta nem nézte meg?
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
REAL MADRID

tegnap ezt az asztalt raktam össze csak bbLean-nel minnyá jön kép is! (azért furi mert nem volt netem 5 napig és most mintha a saját asztalom láttam volna hirtelen! 😊
REAL MADRID
REAL MADRID
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
a wp nagyon jó!
REAL MADRID
REAL MADRID
a hatter sztem nem megy a dock okhoz<#nemtudom>#nemtudom>
REAL MADRID