Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most szedtem le torrent-rol egy adag MAC hátteret. (Nagyon jók) köztük van egy nagyon hasonló, gondoltam arra csinálok szép lassan egy témát, de akkor ennyi!😄😄😄😄
Persze ez nagyon jó :<#eljen>#eljen>
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
iLove oHs.
iLove oHs.
Ja a #18940 hz a winamp skin áttetszõségre ment volna.😊(
\"I will always use google, before asking dumb questions!\" Tudtad, hogy a sorozatgyilkosok sokat kerdeznek? Tudtat? He? Nem? Na? Meg mindig nem tudod??? The goodest place in the world is EILAT!
\"I will always use google, before asking dumb questions!\" Tudtad, hogy a sorozatgyilkosok sokat kerdeznek? Tudtat? He? Nem? Na? Meg mindig nem tudod??? The goodest place in the world is EILAT!
egy linket meg erre, aztan befejeztem a nyavogast... 😊
elore is koszi
Enny1
esetleg hasonlo rajzolt hatterek linkjet is pls....

iLove oHs.
Wallra már nincs meg sry
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.


Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
amugy az egy jo winamp skin csak nem illik ahhoz az összeállításhoz
respect to the man in the ice cream van
Jön a tavasz!
<#eljen>#eljen>
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
anno nagyon rég egy style xp volt fent... de az is még hónapokkal ezelõtt, aztán uninstall.
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
hónapokon át "classic" módban használtam a windows xp desk-et, tálcát stb stb.
a napokban szerettem volna visszatérni a "windows xp" stílus használatához, de minden újrainditás/leállítás után ez a buta win visszatér a hagyományos kinézetéhez.
miért? mi a gond? és pláne: hogy lehetne leszoktatni errõl??
(nincs semmi aktiv registry védelem a gépen, ami meggátolná a bejegyzések frissítését.)
wtf?!