Hogy néz ki az asztalod?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Crem
Na ez LoL!😊

Most szedtem le torrent-rol egy adag MAC hátteret. (Nagyon jók) köztük van egy nagyon hasonló, gondoltam arra csinálok szép lassan egy témát, de akkor ennyi!😄😄😄😄

Persze ez nagyon jó :<#eljen>

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Pyx

egyszerû

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

hol lehet normálisan letölteni asztaltémákat?

iLove oHs.

tudnátok sehiteni mert letöltöttem egy csomo asztaltémát és egy csomo fáljt látok amikor megnyitom hová kell berakni<#vigyor4>

iLove oHs.

Sil3nt
metudjatok mondani, hogy nalam miert nem csereli le a winamp a skineket? letoltom meg minden, kivalsztom hogy ez a skin kell de marad a classic....ujratelepitettem <5.21> de semmi.

mirror angel
Nem rossz.😉 Az msn skin honnan van?:$

Ja a #18940 hz a winamp skin áttetszõségre ment volna.😊(

mirror angel
#18785 hz

aston shell
na, ScOrpY-nak koszonhetoen ez lett

\"I will always use google, before asking dumb questions!\" Tudtad, hogy a sorozatgyilkosok sokat kerdeznek? Tudtat? He? Nem? Na? Meg mindig nem tudod??? The goodest place in the world is EILAT!

aston shell
storno: megvan a skin ha amugy erdekel valakit akkor itt van

\"I will always use google, before asking dumb questions!\" Tudtad, hogy a sorozatgyilkosok sokat kerdeznek? Tudtat? He? Nem? Na? Meg mindig nem tudod??? The goodest place in the world is EILAT!

aston shell
meg egy kerdes: honnan lehetne atettszo winamp kinezetet szervalni? ok, tudom winamp.com, de mire atfutom, ingyen osztjak majd a vistat...

egy linket meg erre, aztan befejeztem a nyavogast... 😊
elore is koszi

aston shell
thx

ScOrpY
aston shell
a hatter linket be tudnad dobni kozosbe? <#vigyor3>

esetleg hasonlo rajzolt hatterek linkjet is pls....

Az idõjárást a Konfabulator nevû progival lehet odavarázsolni. Legalábbis és azt ismerem/használom.

&#63743;

hol lehet ilyen aztalokat letölteni mert szinte mingegyiken ott van az idö, idöjárás

iLove oHs.

SASboy
koszonom

nice legs. what time to open?

vs
Wallra már nincs meg sry

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

k8bal
bbLean

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

hali, ismertek free desktop-programokat?

SASboy
szép
wp és visual style linket pls 😊))

Áp :p

Doomista
budapestét mutatja több honlapon,ha viszont Kecskemétnek az idõjárását akarod látni,akkor a yahoo widget programban van ilyen jellegû dolog .

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

htx

&#63743;

Rainlendar

A naptárt hogy hívják?

&#63743;

FCH kari
meg probálom😊

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

Az idõjárás cuccnál találsz egy hivatkozást, arra az oldalra kell felmenni ahol ha beírod az országot/várost elvileg kapsz egy kódot(jó esetben).

FCH kari
hi megtudná valaki mondani hogy az objectdock plushoz honnan lehetne kodot szerezni mert jelenleg a budapesti idöjárást jelzi az meg kissé messze van tölünk😊

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

SASboy
wp linket pls
tecc

Rainlendarért nem rajongom, de itt kifejezetten jól mutat 😊

Faki

valaki...?

Imádom az ilyen dimbes-dombos zöld wallokat 😊<#eljen>

desigo
vágom 😊
cement
az a valami az winamp :o
amugy az egy jo winamp skin csak nem illik ahhoz az összeállításhoz

respect to the man in the ice cream van

desigo
a ház fölött az a valami nem tecc
amúgy a többi jó😊
Crem
😊

Jön a tavasz!

<#eljen>

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

ScOrpY
Gyepes Style powaaAaaa

Enny1

náting.
anno nagyon rég egy style xp volt fent... de az is még hónapokkal ezelõtt, aztán uninstall.

k8bal
fent van WB? vagy valami egyéb skinnezõ progi?

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

k8bal
...

csak gyûjtöm õket

&#63743;

Nem rossz, csak arra lennék kíváncsi, miért kértél el kb 30 wallpapert, ha végül egyiket se raktad be 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

sziasztok szakik.

hónapokon át "classic" módban használtam a windows xp desk-et, tálcát stb stb.
a napokban szerettem volna visszatérni a "windows xp" stílus használatához, de minden újrainditás/leállítás után ez a buta win visszatér a hagyományos kinézetéhez.
miért? mi a gond? és pláne: hogy lehetne leszoktatni errõl??

(nincs semmi aktiv registry védelem a gépen, ami meggátolná a bejegyzések frissítését.)

wtf?!

Törölt felhasználó
Én is használtam de áttértem utorrentre 😊 Azt hittem valami más progival irattad ki. De jól mutat.
BiG G

tékecske

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

k8bal
khm... van még hova fejlõdni! 😉