Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amiezen az asztalon van
Enny1
Szerintem minden passzol mindenhez, ezért nem is értettem a hsz-od, de hál' Isten különbözõek vagyunk.
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man.\"
A Startmenü nem passzol hozzá. És nem is tudtam eldönteni, hogy ez eredeti microsoft theme, vagy VS, mert tökugyanúgy néz ki, csak sötétebb. Vagy a tálca túl sötét a wp-hez, vagy a wp világos a tálvához, de az alja még kívánt volna egy kis munkát.
Ha mindenképpen ezt a wp-t akarod használni, akkor lehetnének világosabbak is az ikonok, úgy jobban el lehet rajtuk igazodni.
Ez csak az én véleményem, de halkan megjegyzem, hogy valóban nehéz ebbõl a WP-bõl szép themet csinálni. Neked valamelyest sikerül, én a fent leírtak alapján csinálnám, ám a végeredményt tekintve, lehet hogy nem lenne olyan mint a tiéd, sõt értelmes témák készítése nem az én mûfajom😊
Ismétlem, csak egy vélemény volt...; és elnézést ha megbántottalak

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
iLove oHs.
iLove oHs.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
ömézing!
utánozhatatlanul egyedi...
\"I will always use google, before asking dumb questions!\" Tudtad, hogy a sorozatgyilkosok sokat kerdeznek? Tudtat? He? Nem? Na? Meg mindig nem tudod??? The goodest place in the world is EILAT!
Enny1
ha valaki mas tudja, szoljon!!!!
\"I will always use google, before asking dumb questions!\" Tudtad, hogy a sorozatgyilkosok sokat kerdeznek? Tudtat? He? Nem? Na? Meg mindig nem tudod??? The goodest place in the world is EILAT!
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
elõre is köszi!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
carpe diem

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
carpe diem