Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bblean + samurize
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Jobban mélyedj bele egy progiba és akkor szebbek lesznek az asztalaid
objectdoc
meg ez a hõmérõs bizbasz...
WB😄
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
mindent HAGYNI akarok a mostani helyén de nemtom..
mi a f***t lehetne ezzel csinálni
progi vagy vmi pls HELP
rajta van a laptomon jobbra (sorrendben)az egér egy new-yorkos alátétem
mégjobbra egy füllhalgató egy katalógus faipari képekrõl meg rajta pár.aztán a fal.
balra (távolsági sorrendben)3 pohár, 1 tányérba beleszáradva valami,1 hifi,teló,zsepi,sniccer,napszemcsi,toll,csavarhuzó,lap,2 ujság egymáson,1 user's árlista,magnó (közbe cd-k szétszórva), a végén tv.
Emancipate yourself from mental slavement!

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
akkor én már rég leszedtem volna😛
(nem)
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
(\__/) ( X.x) ( } . { )