Hogy néz ki az asztalod?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shodan
Ez a visual style elnevezés kevert meg, akkor ezek csak sima xp themek amiket bemásolok resources/themesbe?

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

hen-tes
Háttér gagyi? 😄

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

desigo
Nah ez a mini tök ari
Lecseréltem az elõzõ nagyot

Thx
Ez meg a Konfabulator-é.Link

Ha az enyémre gondolsz,AveDesk SysStats widget.Link
De jobban jársz a Konfabulator-al.Innen csak a panelt tudod letölteni.A hozzávaló ikonokat egy japán site-on találtam meg véletlenül.

neevous
tetszik, fõleg a wp

neevous
vagy avedesk

agyhalál
FAQ fent, vagy Yahoo! Widget Engine

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

az a program ami kiírja az idõjárást
nem tudtam v miért beszürni a képet
kb 3-4 képpel lejjebb

az a program ami kiírja az idõjárást

castor
windows. nm.

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man.\"

agyhalál
Melyiknek?

Helló
+ tudnátok mondani mi ennek a programnak a neve.
kösz

castor

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man.\"

neevous
köszi. Ezt csak példaként hoztam, de az összesnél ezt csinálja. Bejön a kép, de a widget nem indul el, de azért tényleg köszi

Én innen letöltöttem ezt a Longhorn Calender/Clock widgets-et.Link
A letöltött LHC.aveinst-ra kattintva települt is.És kb.akkora a widget,mint ami a képen látszódik.

The FlashBack
köszi
mindig olyan jók az iconjaid:| én sose találok😛 bár, 5 percnél többet nem is keresek

desigo
uccsó 2 zsír <#worship>
Jó lett.Tetszik.

Grusi,Aspyrin köszönöm.Utóirat Grusinak:azok csak egyszerü ikonok.

Köszi allz 😊

Flash: ikonszett.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

neevous
kir<#eljen> Sztem úgy jó, ahogy van!

neevous
Linket az alkotótól kérj😊 Onnan tudom h wmp (windows media player) ,hogy elolvastam, amit írt.

robotnyk
szépek jó
The FlashBack
aztak*va.
Ez odab@sz, Csak az az apple logó nem kéne:|
Dock iconsett linket pls

KapuBen
tetszik!jó az objectdock oldalt!

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Szokásos szépség 😊

KapuBen
www.winamp.com

LAMBORGHINI THE BEST CAR

The FlashBack
Style XP WB, vagy FAQ

McFrost
linket tudnál dobni?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

neevous
én stylexp-t használok hozzájuk, de anélkül is lehet, csak nem tom h hogy😊

The FlashBack
Köszi!

Shodan
Ezekhez a visual stylokhoz, valami külön program kell? vagy ezt az umxtheme patch után látja windows ? Hogy van ez ?!<#wilting>

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

CSOCSO
szep a supra!
neevous
wmp

Ez nagyon szép lett
Az alsó három picture, games es system ikonok tovább "nyílnak", vagy csak felhoznak egy explorer mappát tele parancsikonokkal? elõbbi esetben érdekelne, hogy milyen progival lehetséges ez, már ha lehetséges 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Köszönöm.Tessék a style.Link

neevous
jól néz ki! vs-t kérhetnék?

agyhalál
@#21804 & #21810: Nem értem, minek írtátok ékezettel a címet, amikor ez csak egy sima szöveg, nem link.

McFrost
mi az a lejátszó? nagyon pofás

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

neevous
neevous
köszi, sokat segítettél

VinylToy
ne használd!!!4

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

neevous
lenne 1 problémám a systats-sal (avedesk) leszedek 1 widgetet, ami aveinst kiterjesztésben van. Ezzel elvileg nem kell semmit csinálni. Megnyitom, megjelenik a widget, rákattintok és eltûnik. Várom az ötleteket😊

VinylToy
sokáig gondolkodtam, hogy mi a megfelelõ szó erre az asztalra:

csúnya 😄

Ui.: hogy valakinek annyi ideje ne legyen, hogy a parancsikon szöveget kitörölje, hát ezt nem tudom felfogni. 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

neevous
Nekem 1 kicsit túlzsúfoltnak tûnik. Nem tetszik, bocsi.

Looooser

az aztalom a PoP3 oldaláról leszedett képecske háttérként ikonok a kompaktságra lettek elhelyezve és egy baró windows media player skin

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

The FlashBack
Szal, most ez marad egy darabig.
Úgyszoktam, ha pl szerzek egy ff iconsettet, akkor három négy asztalt azzal csinálok meg😛