Hogy néz ki az asztalod?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

agyhalál
Köszi, ezt ismerem, de Samurizet nem szívesen használom, ezért szeretnék inkább Widget terén valami hasonlót.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Nagyon szép.Esetleg a tálca alá még egy kis árnyékolás,és tiszta Mac OS X.A háttérkép klassz és az ikonok is szépek.

Jó estét, mivel mostantól kb. 2 hétig nem leszek összehoztam egy asztalt, hogy tudjatok mihez viszonyítani <#ravasz1><#wave>

-=Desk=-

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Köszi.Desklet Properties/Label/Position and Size/Position.Kiválasztod a listábol,hogy hol legyen a felirat,malyd alkalmaz/ok.Az alatta lévõ értékek pedig meghatározzák,hogy a felirat milyen közel legyen az ikonhoz,stb.Nálam most Max Width 200,Max Height 40,Margin -40-re van állitva.

neevous
szerintem is jó lett😊 Az érdekelne, hogy az avedeskben h kell bellítani h a label az ikon mellett, és ne alatta legyen?

Köszönöm.A Samurize-nek vagy magyar tv mûsor pluginja.Link
Megtalálod a letöltéseknél.

agyhalál
Nagyon jó lett.

Tessék az ikonok.Link

agyhalál
Na ezt jól megszerkesztettem.

agyhalál
Ha már Yahoo Widget... Létezik valami program amivel belelehet piszkálni a kész widgetekbe? Adott ez ]TV Listings a widget, csak egy hibája van, nem tud egyetlen magyar adót se.

EmThor
igen 😊 winxp win98 nézetben rulz 😊

btw lula element theme-ek elvileg nem eszik a gépet nem? mivel a lulaelement.net-en ugye leszedem az uxakármi.dll nevû file-t kicserélõ progit + az új theme-t, szóval elvileg ezzel + skin-t tudok választani külön progi nélkül...

jAsOn VoOrHeEs
Valaki nem tudja esetleg, hogy az ezeket az ikonokat tartalmazó packot merre találom meg?

Jah és még valami 😊 Most kezdtem el használni a Yahoo Widgetet, meg a DesktopX-et, de amikor a Desktopx-el betöltök egy desktopot akkor rohadtul lelassul a gép, meg akadozik, de ha kicsukom akkor megszûnik az akadozás. Kevés lenne neki az 512-es memóriám? :C

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

SASboy
köszi

nice legs. what time to open?

A gyári skinek kissé idejemúltak. Az ikonszett színben nem passzol a témához.

Timbo
Vélemény?

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Timbo

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Nandq
hááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááát...

http://www.box.net/signup/invitation/[email protected] - 1GB-ingyen tárhely! http://motionpicture42.freeblog.hu/ - filmek, sorozatok és néha játékok is :)

Mester666
Ez az én asztalom! Sztem jo lett de ezt nektek kell megmondanotok.
(bocs hogy lekoppintottam a hátteret de tökre bejött)<#vigyor3>

Mester666

Mester666
ez durvás <#idiota><#idiota><#idiota>

NeoMaN
Ígye:

DeathJr
Ilyen ikonokat honnan picsuból szerzel???(Felül Object dock vagy Rocket Dock vagy mittomén mit használsz)
Lécci link-et pls!

neevous
VinylToy
jó most volt elég, ezt a topikot kerülöm ezután, 2 hónapja vagy itt, de mást nem látni ebben a topikban, csak téged. :S

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

neevous
Vinyl, én már csak ilyen szar ember vagyok...

Nandq

http://www.box.net/signup/invitation/[email protected] - 1GB-ingyen tárhely! http://motionpicture42.freeblog.hu/ - filmek, sorozatok és néha játékok is :)

neevous
legközelebb benyomok 1 airplay mixet<#vigyor>

VinylToy
tudod mi a legrosszabb, hogy mindig van mindenre még egy utolsó szavad, ez a legidegesítõbb! <#szomoru1>

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

neevous
sztem, izlésen ne vesszünk össze

VinylToy
eddig se voltál a kedvencem, de ilyen zenét hallgatni: nádsíp&bráner

ezekután fõleg 😄

SASboy
wp linket pls

nice legs. what time to open?

neevous
nekemm is😊

neevous
A háttérkép nekem is tetszik! Mondjuk az eredeti Eleanor-t jobban szeretem. A rainmeter skin is bejön, szóval szép munka.<#eljen>

B@ldrick
szerintem tetszik 😉

&#9612;Lost &#9632; Dexter &#9632; 24 &#9632; Spartacus &#9632; NFL&#9616;

KapuBen
thx

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Szép lett.Egyedül a tálca nem tetszik.A háttérkép nagyon jó.

KapuBen
kép megjelenítése és ottvan nagyba!

LAMBORGHINI THE BEST CAR

KapuBen
És itt az enyém:

LAMBORGHINI THE BEST CAR

desigo
Thx
Crem
Re!

Kösz mindenkinek!😊

Háttérkép:
klikk a képre

WindowBlinds: Ecliz

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Mop
Hoppá, mind1!
Neevous, nem jó a link.

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol

Mop

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol

Mester666
Kösz a tippet. Most mükszok 😄

neevous
Új (A wp-t nem tudom, hogy már hol találtam. Lehet, hogy itt, ha igen remélem nem haragszik az aki feltöltötte, amiért felhasználtam):

Mop
Aha. Amúgy, amíg nem mondtad, nem is zavart. 😊
Mostmár átszíneztem a Start gombot is szürkére.

neevous
*lehet

neevous
tehet h volt már róla szó, de a taskbar ikonjait hogyan lehet lecserélni?