Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bekapcsoltam a gépet és nem jött elõ a tálca .. 3 restart is volt és még mindig semmi.
A Vista Inspirat 1.1 van fennt ez a skin. Eddig nem volt vele gond akkor most mi van ???
Pls segítsetek !!
Amúgy az nembaj, hogy a másikra telepíteném, mert ahogy tegnap is írtam, feltettem azt a USTHEME Multi-Patchet, nemkellene letörölnöm valahogy?
Légy jó, légy hű Magyar!
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Légy jó, légy hű Magyar!
Légy jó, légy hű Magyar!
Légy jó, légy hű Magyar!
Légy jó, légy hű Magyar!
SlanXp (msstyle)
és egy háttér valahonnan 😊
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
(A rend kedvéért: a többi samurize script hibátlanul mûködik)
Köszi
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Pl. Ikonokat...
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
Légy jó, légy hű Magyar!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hát azért csodákra nemis de hasznos kis progi 😄
am nemálltam neki animálni a hátteret csak oda raktam be a szkrínshotokat h valahogy érzékeltessem h mozgó hátterem van
#hhwnd
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
+ hogy csináltad meg olyanra azt a "start" gombot? Vagy az nem az? 😊
Légy jó, légy hű Magyar!
#hhwnd