Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
(\__/) ( X.x) ( } . { )
vagy be lehet állítani úgy hogy rögtön törölje a fájlt a win ne pedig a lomtárba rakja és akkor megint nincs rá szükség 😊
Kecske is, káposzta is. <#alien2>#alien2>
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
start menü, elkezded begépelni, hogy lomtár és feldobja hogy "Gyakori ikonok megjelenítése vagy elrejtése", rákatt, kiveszed a lomtár mellõl a pipát és ennyi 😊
nekem angol nyelvû a windowsom, ezért angolul irom le a menüpontokat, mert nem tudom pontosan hogyan lett lefordítva, de könnyû rájönni.
start menü --> Control Panel (ez nyilván maradt vezérlõpult) --> Appearance and Personalization (megjelenés, személyre szabás, vagy valami hasonló) itt bal oldalon lesz egy olyan, hogy "change desktop icons" (asztal ikonok megváltoztatása), rányomosz. a felugro ablakban pedig kiveszed a pipát a Recycle Bin (Lomtár elõl) a lomtár pedig eltûniik.
Így ugye nem tudod használni a lomtárat, merthogy nincs ikonja.
Erre való az a nagyon ügyes megoldás, ami a "Computersbe" (nemtudom, még mindig Sajátgép a neve?), betesz egy Lomtár ikont, közvetlenül az elérhetõ meghajtók alá Others címkével. Így továbbra is használható marad az ikon. Ez a kis mod megtalálható, és letölthetõ itt
azhiszem ennél tökéletesebb megoldás nincs is.. 😊
használjátok egészséggel 😊
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
szarvicc... 😄
négyen ölünk egy számítógépet, és ezzel olyan klasszul szét lehetne pakolni az ikonokat személyekre szabva.

\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.
makett.tk
HP Elitbook 8730 IntelCore™ 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA® Quadro™ FX3700M 1GB |

Köszi szépen!

\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.
All hail the double x!