Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Date : 20.12.2005 þ
Release : Icon Packager v3.10 Enhanced
Cracker : TEAM AGGRESSiON
ha nem menne akkor privátban intézd tovább.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
http://goo.gl/gd6Zi5
Legyetek szívesek segítsetek rajtam. Az "IconPackager3.10 Enhanced" programhoz keresek serial-t.
Én már annyi fele jártam és nem találtam.
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

nekem tetszik, csak még vmi yo kis icon pack kéne hozzá 😊
#hhwnd
Az élet egyszerű.. döntesz & nem nézel vissza! o_O
mindjárt kipróbálom ezt a Visual stylet!
köszi! 😊
Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB
スラッグ
amit én találtam, az vagy nem Vista kinézetû, vagy WindowBlinds-hez van.
ti amugy honnan töltitek a visual style-okat? például a styleXP-seket??
Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!
- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!
Viszont egyszer felraktam egy ilyen Brico packet, és enyhén hazavágta a gépemet, úgyhogy azt most egy kicsit hanyagolom 😄
Unleash Your Inner Monkey