Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem modjuk WinXP Extended Edition ( Reborn) van, az alapból elfogadja a vs-eket, kicsomagolod valahová, ha épp a " windows-
resourses-themes " mappába akkor figyelj arra, hogy a vs és a mappa neve megegyezzen, és akkor vagy 2x klikk a vs-re, vagy jobb klikk az asztalon-tulajdonságok-megjelenés és kiválasztod 😊 Más ötlet nincs ...
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
resourses-themes mappába akkor sem marad ugy hanem a klassikus windows thémát teszi be. 5let kösz
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
másik link lassab de nem idölimites helyrõl
Kiprobáltam,nem kell semmi instalálás sem,háttért magaad rakhatsz be,egész jokis pofa program,memot sem zabálja ^^
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
#25068 kéne a rendes háttér
De nem értem a crackot, mert az email t- meg a Product serial number -t kéri... :S
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
thx 😊
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

<#szomoru1>#szomoru1>
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
milyen programokat használsz hozzá?
Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...