Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
A hangerõ szabályzó az egy Yahoo widget. link
off: Köszi a tanácsot, a MyPhone explorer is fentvan (azthiszem felraktam), de egyébként én a memória kártyára pakolok, és ahhoz nem kell program (de felkellett telepítsem ezt, mert különben nem ismeri fel).
BECKHAM7: Az idõjárás, naptár, tálca feletti csík az mind Yahoo Widget Engine (ingyenes progi)
Az a menü a tálca felett középen, meg oldalt ami van rejtve (nincs a képen, csak egérre jön elõ), az meg Object Dock Plus. (az már nem ingyenes, torrentrõl szedd le 😊 )
másodszor zsinórban..
.: mobilize.hu :.
スラッグ
tálca fletti stb.- ObjectDock program
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
tettem már új windowst is, de akármit csinálok, nem tölti be a témákat a windows.. Se a simple theme fájlokat, sem a programok által betölthetõket... Mindig a fránya 98style jön be.. mióta UXTHEME-el patcheltem, azóta meg a rendes winXP téma sem jön be.. mi lehet a gond?
van esetleg vmi prog hozzá?<#confused>#confused>
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
kérdésem lenne: a hangerõszabályzót mivel tetted ki?
ajánlatom lenne(OFF): használj MyPhoneExplorert gyári SEFileManager helyett, sokkal jobb
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
és még mindig nem értem, vannak emberek akik a Parancsikon szót nem bírják kitörölni :S
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
linkl

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

スラッグ

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán
remélem valaki tud megoldást 😛
... és olvasd el, ami a képre van írva.
Neevous: Grat! Szép! Amúgy pusztán kíváncsiságból: az osx-es gombok és a keresõ ugyan úgy mûködik, mint osx alatt, vagy inkább ilyen dísz féle megtévesztés? 😊
XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD
CTU style <#nyes>#nyes>
XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD