Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All hail the double x!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Emlékszem,amikor 2005-ben megkaptam az elsõ számítógépemet,2 nap alatt úgy tele volt fosva az asztal ikonokkal,hogy indításkor vagy 4X újrafrissítette õket a gép 😄 Mire szólt bátyám,hogy hát hülyegyerek,van gyorsindítás. 😄
Ezt így összehozni, úristen. Sztem szimplán arról van szó ki mennyire igényes. Valaki telesz*rja ikonokkal az asztalt. Nem érdekli hogy sokkal tovább tart valamit megtalálni. Nekem is van kb 10-15 ikon kint de csak olyan amit tényleg használok, ráadásul ha kiteszek vagy egy installer kirak egy ikont akkor az elsõ hogy átnevezem. Íritál ha pl Play of Call of Duty™ Multiplayer van kiírva amit ugye le is vág, kipontozza a windows mert túl hosszú. Egyszerûen idegesít hogyha az ikonok alatti szövegben ™ meg ehhez hasonlók vannak, három sorosak meg hosszúságuk miatt pont halmazok vannak. Szvsz így átnevezve rendezettebb, átláthatóbb és szebb is. <#rolleyes>#rolleyes>
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
azért ha valaki látná a vidéki, lány csoporttársamnak a desktopját lehet hogy nem tudná hova tenni 😄 az egész hátteret ikonok dokumentumok és ki tudja mi borítja, õ se talál meg semmit xD
Külön felhívom a figyelmet a cikk alján elérhetõ galériára !

nekem csak az ilyen egyszeruek mennek :/ ugy irigyelem akinek van tudasa es kello turelme a komolyabb variaciokhoz
ゾルターン
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

#43617 fizika
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Kár, hogy 1080p-ben nincs meg.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Am tudnatok linkelni vmi igenyes dockot ami ingyenes is.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder