Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB
jelenleg így....nem sok módosítás volt....és sztem ez marad még egy ideig<#vigyor3>#vigyor3>
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB
azt mivel csináljátok hogy ikonok helyett alul vagy felül szövegek vannak?
pl: #26535 felül
itt letudod szedni
tudnátok nekem segiteni lattam két asztalon tetszetõs progikat,a nevükre lenne szükségem.
26453 hsz jobbfent
26389 hsz a napocska+naptár =)
kösz és üdv
Emancipate yourself from mental slavement!

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
@ Hellomarci
@ Hellomarci
スラッグ
most ez
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Szép Lullaby!egyszerû de nagyszerû<#eljen>#eljen>
\\\\AC Milan||COD2//

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
én is berakhatnám a desktopomat, de az hónapok óta gyakorlatilag ugyanaz - ráadásul semmi különleges megoldás nincs benne, egy zune theme van rajta meg az oprea egy hozzáillõ skinnel.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
2.TV mûsor: én pl sokat tévézek és azért könnyebb egy pillantást vetni az asztalomra hogy épp mi megy/mi fog menni minthogy végignézem a tv-k honlapjait vagy esetleg vmilyen tvmûsoros újságot/honlapot keressek. És szvsz igen dekoratívak tudnak lenni.
3.Az objectdockal meg azért az átlagos unalmas ikonokat fel lehet dobni rendesen..és itt megint nemtom hogy mi a gondod.
4.De az egészben az a legszebb hogy vannak akik órákat vagy napokat dolgoznak rajta(köztük énis), hogy azért szépen nézzen ki az asztaluk, és ha készen vannak akkor a pofájukba kapnak egy ilyen kigúnyuló kommentet, legalábbis én ezt vettem ki! Ha nem tetszik neked akkor ne nézd meg...nem kell kommentet fûzni hozzá! Na de ez az ÉN VÉLEMÉNYEM.
\\\\AC Milan||COD2//
Van rajta egy autó, tv-mûsor (elengedhetetlen), meg ObjectDock. 😄