45528

résztvevő asztalok
jelentkezni a kép mellé írt szolid "versenyre" szöveggel lehet, szavazás majd

• exodus2
    Neked azok programként futnak, de keress olyan beállítást ami az óra mellé rakja, hátha van. A többi kérdésre meg rainmeter. Skineket pedig itt találsz: Deviantart

Köztük van olyan, amivel az időjárásos progikat is felválthatod.
  • Pety97
    Sziasztok! Kezdő vagyok még ezekben a dolgokban,de lenne néhány kérdésem.. Ilyen a jelenlegi asztalom: http://imageshack.us/photo/my-images/856/desktooop.jpg/
    1.kérdés: Hogy tüntessem el a "Borult",és a "Cloudy" ikonokat a tálcáról? Mert láttam képeket ahol ugyanezt a programot használják,és nem látszik az ikonja..
    2.kérdés: Hogy csináljak működő facebook felületet az asztalomra? Láttam már máshol is ilyet..
    3.kérdés: Hogy csináljak működő RSS olvasót az asztalra,amin akár az SG Fórumot is tudom olvasni?
    Köszi előre is! Ja,és ha lehet adjatok linket is! :)
  • Nuno88
    WP-t pls :)
  • SimaSuna #44122
    most így :)
  • Blum
    Ebből a skinből szedtem ki:

KATT
  • Blum
    WP
  • Frosty01
    +1
  • jhetedikj
    Én is alakítottam rajta (most komolyan :D!):

• gabi89
    WP -t kérhetek? :)
  • Bronx South
    Nem egyedi ikon volt hanem pár program parancs ikonja amiket kihelyeztem a tálcára vagy a rocketdockra, azt egyik napról a másikra ilyenné változtak, pedig nem töröltem semmit sehol, a visszaállításra se reagált.
  • exodus2
    De ha egyedi ikont raksz, akkor nem rakja az exe-be bele:) Csak egy hivatkozás lesz, hogy azt az ikont mutassa, és ha törlöd az ikont, ilyen szép üres lapot kapsz. Nah a lényeg, hogy működik.
  • Bronx South
    Nem is tudnám törölni az ikonokat mert azok a program exéjében vannak benne. Amúgy megcsináltam amit írtál, még engedélyt se kért hozzá ment a lomtárba a db fájl, újraindítottam a gépet és használt. Thx.
  • exodus2
    Az ikonok helye nem változott, tehát nem törölted őket ugye? A másik, próbáld meg hogy próbáld az %UserProfile%\AppData\Local\IconCache.db törlését és újra létrehozását. Ezt automatikusan megcsinálja a win, csak törölni kell a fájlt, és újraindítani a gépet. Valószínűleg rendszergazdai jog kell hozzá, tehát törlésnél vagy jogot kell magadnak adni, vagy mondjuk a filekezelőt (Totalcommander, akármi) rendszergazdaként futtatni.
  • Bronx South
    Néhány programom ikonja idővel átvált ilyen ikonra , főleg azok esetében fordul elő amelyeket a Win. 7 Service Pack 1 telepítésének ideje után raktam fel. Elég idegesítő tud lenni ez a jelenség, és hiába váltom át az ikont arra amit kiválasztok, nem vált át. Valaki tud vmi megoldást ?
  • exodus2
    Ha igazán kenni vágni akarsz egy rendszert, akkor ki kell próbálnod, meg kell nézned a lehetőségeit (és ha nem magyar akkor pedig egy kis angoltudás sem árt). Semmibe nem telik végig kattintgatni a dolgokon. Amúgy megsúgom, winampban - preferences - general preferences - Show winamp in.
  • torrente111
    szia.az óra minialkalmazás letölthetőségét elkérhetném?

kösz
  • Blum
    Szép lassan haladok,eléggé katyvasz még,hogy mi,hogy is van :D Egy kérdés: Jobb felső sarokban látható az a kis Media Bar,ami a Winamppal együtt aktiválja magát. Hogy tudom azt megoldani,hogy csak a Media Bart lássam,a jobb alsó sarokban a winamp-ot ne és a Tálcán se lássam az ikonját?!

• Blum
    Ezzel tényleg működik,köszi szépen!
  • exodus2
    Ezt szedd le, ha nem csinálja meg, akkor feladatkezelőben lődd ki a explorer.exe-t és úgy csináld. Másik lehetőség még hogy jogot adsz magadnak az explorer.exe írására.

Deviantart, google választhatsz:) De ritka hogy minden ikont amit használsz megtalálod 1 packben, ezért fontos hogy legyél kicsit kreatív.
  • bboyatty
    Rocket dock. Kicsit lejjebb linkelve is van.
  • jhetedikj
    Hogyan raktad ilyen keretbe az ikonokat?
  • Blum
    Srácok,kéne egy kis help! Leszedtem a Start Button Changer progit,de akármit csinálok vele,nem változtatja meg a Start gombot. Hiába futtatom Rendszergazdaként.

A másik: Asztalon lévő alkalmazásokhoz (Firefox,Total Commander,utorrent..stb) hol találok fasza ikonokat illetve milyen program szükséges ahhoz,hogy használni is tudjam őket? Esetleg ha csak manuálisan oldható ez meg,akkor egy instrukciót megköszönnék! :)
  • exodus2
    Win7 progival:D Így:)
  • jhetedikj
    egyszer még belefér :P
  • SimaSuna #44101
    még pár éve jó vicc volt...
  • jhetedikj
    asztalom:
  • bboyatty
    Azt a winamp skin én is sokáig használtam.
  • Willi Betz
    Csak ilyen egyszerű.
  • blackparty
    Ezt a tálcát milyen progival csináltad? Nagyon állat lett :D
  • Bronx South
    Azt hiszem így már ok.

• Bronx South
    Felraktam, nagyon bejön, thx.
  • exodus2
    Beállítás kérdése..
  • Bronx South
    Ilyenre gondoltam, de ebből láttam olyan verziót is ami fentről lenyílik kurzor érintésére.
  • exodus2
    Pontosan milyen lenyíló hosszúkás fülre gondolsz? Ha olyat használtál, hogy egy exe és átalakította az xp-t akkor ne csodálkozz. Win7nél meg más a memóriakezelés, lehet hogy elfoglalja a memória felét, viszont ha szükséges feloldja. Nekem 1GB rammal vígan szaladgál, persze én nem futtatok semmi haszontalan alkalmazást, mikor kell elindítom, mikor meg nem bezárom. Az én asztalomon amit lentebb linkeltem a rainmeter kemény 6.7MBot foglal a memóriából. Ilyenre gondolsz?
  • Bronx South
    Belenyúlkálni a Win 7 alap aero megjelenésébe nem akarok, tetszik úgy ahogy van, meg amúgy is személyre lehet szabni, viszont a fentről lenyíló hosszúkás fül amire pakolhatnék parancsikonokat az érdekelne, több videóban láttam már ilyet. Tud valaki elérési utat ilyenhez ?

Továbbá egy ilyen mekkora rendszer ígénnyel rendelkezik ? Én annó az XP vel voltam olyan flessen hogy össze vissza tuningoltam a megjelenését, úgy nézett ki mint a Vista, meg egy csomó hasznos kiegészítő alkalmazás futott még, csak hát a gépigénye is akkora volt már az XP -nek mint egy Vistának, a Win7 meg már elég modern nekem ahhoz hogy piszkáljam, a sódert félretéve ha ez a lenyíló fül sokat eszik akkor inkább felejtős.
  • SimaSuna #44090
    ha maradnál a fehérnél...mindenképpen ezt a progit javaslom!
    F.Lux!

nagyon jó, én használom kb 1 éve :)
  • Sly9119
    Sziasztok, segítség kéne. Kiég a szemem éjszaka ettől a fehér windows ablaktól, amikor a mappákban mászkálok. Egy szemkímélő, fekete, vagy sötét "téma" érdekelne, és ha lehet ne keljen nagyon a rendszerbe belepiszkálni, legjobb lenne egy alkalmazást ajánlani számomra!
  • torrente111
    kösz
  • qetuol
  • setuh