Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All hail the double x!
\"Vannak ellenségeid? Jó. Ez azt jelenti, hogy valamikor, valamit felépítettél már az életedben\" Winston Churchill

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
All hail the double x!
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Pl ha rég nem találkoztak vagy nincs idejük mert dolgoznak és ugye szükségletei meg vannak az embernek😊
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
\" A múltad ne határozza meg aki vagy, de legyen része, akivé válni akarsz\"
<#banplz>#banplz>
\" A múltad ne határozza meg aki vagy, de legyen része, akivé válni akarsz\"
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
meselj mibol all?
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

minden Samurize..
kedves VRSDM barátom...az élettelen balfék-et meg szívd vissza...tartsd meg magadnak.
eddig ha bárki kérdezett, válaszoltam.
tahóságoddal a bmx pályán bontakozz ki 😊
samurize-ba nem mertem még belevágni soha, nekem nehéznek tûnik 😄
de látom ti is read only... mert " ha nem no offense. "
u dont have to listen anybody else but me
inkább egy élettelen balféknek tûnsz, aki kiveri este a dizájn ötletére (aminél láttunk már jobbat is)
sajnálom ha így van. ha nem no offense.
semmi érdekes.
duál moncsi rokkz.
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
NOKIA Lumia 800 White @ Mirosoft Surface RT 64GB