Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HP Elitbook 8730 IntelCore™ 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA® Quadro™ FX3700M 1GB |
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
All hail the double x!
A
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
NOKIA Lumia 800 White @ Mirosoft Surface RT 64GB
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

De a te asztalod sem semmi. Gratula hozzá <#worship>#worship>
Most enyém:

Kicsit elbaxtam, még egyszer. <#rolleyes>#rolleyes>
Egészségedre😊
Ja és :Get a life😉
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Milyen tálat? Mondom hozz egy sört te állat!!!
u dont have to listen anybody else but me
Próbálkoztam vele, de nem sikerult feltelepitenem, mert azt írta a fejleszto, hogy WinXP kompatibilis módban kell, de az én Win7-em nem tud olyat (Home Premium).
Van erre vmi megoldás?
Koszi elore is!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
(\__/) ( X.x) ( } . { )