45528
-
#31376 Nem csodálom -
#31375 Nem nevezés miatt, hanem csak úgy simán.
Egyébként tom :D, mondogatom is magamnak, h rendet kéne tenni, deh nem nagyon sikerül :D. -
#31374 IE-nek van egy nagyon hülye tulajdonsága, nem lehet levenni a margót a radio és checkbox elemekről. Lehet ezért kicsit lentebb ér, mint más böngészőkben. A dinamikus méretezés -- ami a másik topikba működik -- itt nem használható. Mondjátok Pyx-nek, hogy vegyen nagyobbra az iframe méretét. Közben én meg majd dolgozok egy másik admin menün, a jelenlegit tükrözöm le, és az kimondottan a külsős szavazásoknak lesz. Majd ott lehet megnézni a statisztikákat. -
Cat 02 #31373 Odaraktam az ikonokat, print screen, ps-ben egymásra raktam a 2 hátteret és körérajzoltam egyet :)
Csak lanon gáz volt mert ott kisebb felbontásban toltan, szal kellett csinálnom még1et :D -
#31372 ezt is mi szavaztattuk meg anno...
Internet Explorer 9.63%
Mozilla Firefox 80.74%
Opera 6.67%
Safari 1.48%
Flock 0%
Egyéb. 1.48%
-
#31371 feltételezni mertük hogy ie-t használsz. afranc :D -
#31370 Firefox-al jó :) -
#31369 nekem tökéletes a szavazás -
#31368 akkor nagy a baj !
kettővel alá kell szavazni xD
próbáld meg IE-vel és FF-al is... -
#31367 Nemtok szavazni... túl jó mindegyik.
Cat, aza lan games rész a wp-dbe van belerajzolva, vagy vmi dock szerűség? -
#31366 Cat 02-ig -
#31365 meddig látod? -
#31364 Nekem nem látszik az alja :S -
#31363 Nah legalább tesztelve lett !
kösz,hogy szántál rá időt... -
#31362 Na, először is bocsi a sok kommentért. Az az igazság, hogy az ATW phpMyAdmin-ja bugos volt, és egyszerre a másik topikba is el lett rontva a szavazás. Párhuzamosan dolgoztam rajtuk, kapkodtam, látjátok, ez is úgy lett betéve, hogy nem gondoltam át mindent. Igazából most már teljesen jól működik elvileg, csak annyit módosítottunk, hogy a méretet mindig manuálisan kell megadni. Kicsit beégtem, és amúgy full idegbeteg vagyok már, de hát na, ez a script egy darab kijelölt topikra volt szabva, hirtelen kikerült élesbe, és voltak hibái. :D -
#31361 szép rendezett
kár,hogy lekésted a nevezést -
#31360 Most éppen így néz ki az enyém:
-
#31359 Najó, lassan felkötöm magam, mert megint rossz, és tudom is miért. Szeritnem ki lesz szedve a redirekt, pedig annak pont az a célja, hogy pontosan méreteződjön az iframe. De elég lesz ha manuálisan megadjuk neki a magasságot.
Pyx: új kód itt -
#31358 nem kellene addig kirakni amíg le nem tisztul... -
#31357 még mindig rossz :) -
#31356 Kifelejtettem valamit, azért rossz. Rakd be ezt. -
#31355 a redirecteket kiszednéd? idegesítő :| -
#31354 Igaza van, megvan a bug. -
#31353 still, vote elmegy, de Nem hoztak létrét dob -
#31352 lol meg akarom nézni a korábbi hszeket és vissza basz ide :S -
#31351 F5 -
#31350 amikor szavazok, ezt írja ki: Nem hoztak létre még egyetlen szavazást sem!
O.O -
#31349 hát ez full bugos :| -
#31348 Már nem, elvileg most már nincs benne bug. Ha téged dobál, akkor az a JS miatt lehet, esetleg a cache-ben régi adat van. A sazvazás utáni dobálást kijavítottam. -
#31347 másik topikba dobál -
#31346 Na bocsi a sok kellemetlenségekért, engem is váratlanul érintett. Először én rontottam el, utána meg az ATW phpMyAdmin-ja bugzódott be. Most elvileg minden okés, egy hibát látok, hogy nem veszi fel auto a méretet, valamiért kisebbnek allapítja meg. Teszteljük is le, hogy megy-e, mert voltak változások. -
#31345 Nem hoztak létre még egyetlen szavazást sem! -
#31344 Na látom bekerült, közben töröltem a bejegyzést, mindjárt berakom. -
vass17 #31343 helyes:) -
#31342 Pyx: tedd be ezt a kódot. Egyelőre még csak teszt, de ha minden igaz hibátlan. -
#31341 Sziasztok! a Szavazó topikban levő hirdetésre figyeltem fel: a választásom: Blekk Sip-re esett, de el kell mondjam nagyon szép "munkák" születtek! -
Cat 02 #31340 Elég gány :D -
#31339 Kész, tesztelek, pill. -
#31338 Mindjárt meglesz, csak közben sikeresen töröltem véletlen a normál táblát, és most importálok. :D -
#31337 +1 Wedgee