45528
-
#31456 új : )
-
#31455 Wedgee -
#31454 no ki nyert? -
#31453 jövőre kész :))) -
#31452 majd -.-
-
#31451 elvitte a cica.
(majd csinál újat, faqot is :majd:) -
#31450 hova lett a szép banner? -
#31449 Nekem is megakadt rajta a szemem, én követtem az eseményeket. Ez tény, minden esetre nem érdekel, én úgyis 4. lettem (tttááán). -
#31448 Na, akkor újra, mindenki számára: nagy eséllyel lehet véletlen, csak megakadt rajta a szemem. Nem akartalak gyanusítani. Elnézést. -
Cat 02 #31447 Neeem, miről beszélsz xD
btw itt régebben volt faq nem ? -
#31446 thx a pozitív gondolatokat. -
#31445 :D:DDLOOL
a kis naív:)
-
#31444 Úgyvan .. -
#31443 Énvagyokazapád = CF, ha nem tévedek. :P -
Cat 02 #31442 Milyen CF-ről beszélsz ? Őt banolták :P -
#31441 ColdFire-től meg elnézést, ha esetleg tévesen vonok le bármilyen következtetést! -
#31440 -
#31439 Én sem figyeltem, az admin menüben van szavazólista, és csak azt láttam, hogy egy időpontban hirtelen minenki rá szavaz. Azért is érdekes, mert akkorra már lassan jöttek a szavazatok, tehát nem csak azt nézem, hogy kire nyomtak, hanem úgy alapjáraton ott már nagyrészt mindenki leadta a voksát, nem volt ilyen, hogy egy percen belül 3-4 szavazat is jön. De ez nem jelent sok mindent, nem vádaskodni akarok, csak furcsálom. Igazából le sem akartam írni, azért írtam be, mert délben ránéztem az állásra, és akkor még a középmezőnyben volt, szóval akárhol akarjátok meghúzni a vonalat, hiába mondta, hogy délig kellett volna, akkor sem ő volt az első. De ezen kár lovagolni, épp most csinálom meg az érvényességes dolgot, a következő szavazás már kiforrottabb lesz.
Egyébként volt egy hiba, kár, hogy nem szóltatok. Valamikor véletlen visszaváltottam arra, hogy csak 1 lehetőséget lehessen jelölni, pedig ugye háromban egyeztetek meg. (Ezt most vettem észre.) Nos, a következő szavazás már problémentesebb lesz. (Lassan jutunk el oda, hogy kiforrott legyen a rendszer, főleg ha nem szóltok egy hibánál. Sok minden változott a normál szavazótopikhoz képest.) -
#31438 nekem is volt egy ilyen gyanúm, de annyira nem figyeltem a dolgot. előtte az erős középmezőnyben volt, utána pedig meglepően sokan szavaztak rá, ahhoz képest hogy milyen asztalt tett be. -
#31437 Köszi szépen a segítséged! :) -
#31436 A következő szavazásnál már érvényben lesz egy határidő, ameddig lehet szavazni, és ha az lejárt, akkor utána már csak az eredményeket mutatja majd.
CF: Délben még messze álltál az elsőktől, aztán 1 óra fele pedig volt egy roham, ahol csak Rád szavaztak, más opciót nem is jelöltek, szóval ... nem tudom mit gondoljak, olyan, mintha szóltál volna az ismerőseidnek, mert pár 10 perc alatt felkerültél első helyezetnek, előtte pedig nem nem érvényesültél ennyire intenzíven, már bocs. (Úgy értem, hogy előtte elszórtan jöttek a szavazatok, itt pedig kimondottan Téged céloztak meg, pár perc leforgása alatt. Nem vádolok senkit, csak kiszúrtam, hogy vajon mi történik.) -
#31435 Gratula az első háromnak ! -
#31434 htx -
#31433 válogass kedvedre :) -
#31432 Ez alapján mit?
Absztrakt művészet (wikipedia)
Fekete négyzet – Kazimir Malevich
-
#31431 Következő Téma: ABSZTRAKT
Asztalok Beküldési határideje: 2008.07.09 12:00
Szavazási határidő : 2008.07.11 12:00
így jó? -
Wedgee #31430 Thx a szavazóknak és persze grat az összes indulónak..mind remekmű lett (nekem GhostRider-é tetszett a legjobban) A köv téma legyen az absztrakt. -
#31429 hát ez nagyon értelmes szavazás volt, főleg hogy tegnap délbe még én vezettem.
de azért grat -
#31428 igen? :D
és mikor óhajt megmondani egy új témát? xd -
#31427 Wedgee megnyerte a versenyt!
Így övé a lehetőség, hogy megmondja mi legyen a következő téma :) -
#31426 namivan :S -
#31425 ó elmegyek egy hétre, és lemaradok erről... na m1, majd legközelebb :) -
#31424 valóban én sem igazán értem mivan, bár hátulról a sorban nyerő vagyok :))) -
#31423 Huh akkor itt van a kutya elásva...tudtam hogy vmi nem jó, nah de majd legközelebb így csinálom:) -
#31422 áh de hülye vagyok, magamra nem szavaztam XD -
tompka #31421 Most mivan itten pontosan? Nemértem :) -
#31420 a tied a második legjobb kétségtelen:)
-
#31419 csoki
van valaki aki használ StyleXP 3.19-est? Mert ha van, segíthetnétek, és megdobhatnátok egy krekkel. (pmben írj, ha tudsz segíteni. köszi )
-
#31418 Köszi az eddigi szavazatokat :)
Nem is gondoltam volna, hogy ennyien szavaznak rám :D
(amúgy szerintem nem lett túl szép :D ) -
#31417 Délig tart amúgy az egész? Mert amúgy épp csinálgattam ilyen érvényességi lejáratot a külsős szavazásokhoz (szavazótopikba nem kellett ilyen), de még nem éles, és nem is akartam élesben tesztelgetni. De akkor lehet bevetem, mert kellhet, és utána már csak az eredményt mutatja majd, szavazni nem lehet. De jobb lenne egy második forduló is, szerintem.