Hogy néz ki az asztalod?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VRSDM
na és az miért van hogy a lentebb látható winxp témám, alapból feketére rakja az asztal háttérszínét?

u dont have to listen anybody else but me

Ijjene mostanában:
bubu13
Honnan töltötök le témákat és melyik progival teszitek be?

EEE 1899

LaszloLedzenyi
nyád te ...

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

BlackShadow
mert az objectdock is úgy fut mint minden egyes ablak, az asztal elött van. ha rámész az asztal megjelenítésére, akkor elõtérbe kerül az asztal ergó mögé kerül az ikongyûjtõd 😊

tipp: hide in background when not in use, beállítod szintúgy mennyi idõ alatt jöjjön elõ s kész 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

VRSDM
na következõ kérdés. objectdock régóta fenntvan, de régóta fenntáll ez a hiba.
ami jobboldalt van ikongyüjtû finomság, az miért tûnik el hogyha nyomok egy "asztal" gombot? néha után elõjön egy klikkelésre, néha csak akkor ha rányomom a taskbar-ba a balegeret... :S

autoszimulator
<#eljen><#eljen>

.: mobilize.hu :.

VRSDM
flashxp újrafelrak, újraleszed, és minden okés :]

autoszimulator
hát ez kínos, nekem is volt ilyen, uxtheme patch sem segített, csak az új win :S

VRSDM
na ifjúk az hogy lehet?
-anno volt style xp a gépen, letöröltem
-most lett téve windoblinds, de akármit nyomok új témát, berakja a win98 kockafekete fehér dolgait :S

5let?

autoszimulator
PS-ben az ikonhoz tettem hozzá.

BiG G
palackpostában érkezett valami kapitánytól

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Pyx
fúde ismerõs :o)

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

szucsy89
ezt a tükrözõdést hogy??
szucsy89
wp-t tudsz adni?😊
BiG G

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

BlackShadow
igazából csak átnyálaztam a c&h képeimet és ráraktam egy 1600x1200-as képre amire raktam pöttyöket 😄
de tessék 😊

#29659: nm. én így használom, s nekem tökéletesen megfelel 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Benc16
hellosztok! már olyan rég volt nekem más dizájnúaz asztalom, és már elfelejtettem, hogy kell az ikonokat kicserélni, és ha elmodnaná vki hogy és adna progit is hozná azt megköszönném, és ha a deviantarton, vannak ilyen csomagok, arra is adna egy linekt, ugyancsak megköszönném!

¸.&#8226;\'´&#175;)¸,&#248;¤°`bbMaister&#169;`°¤&#248;,¸(&#175;`\'&#8226;.¸

köszi. én is erre a megoldásra jutottam, hogy mindíg elõugrik ha feléviszem az egeret. de aztán lehet hagyom a fenébe a dockot, sima asztalon is át tom rakni az ikonokat szövegesre.
köszi még1x

Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.

ScarY MAN
wp-t pls😊

...

BlackShadow
hát ha objectdock-ra vonatkozik, akkor belehet állítani, h ne legyen mindig elõtérben, és akkor elõjön egy csúszka amin lehet állítani, h, ha rajta tartjuk az egeret akkor mennyi idõvel utána jöjjön elõ. remélem érthetõ 😄

robotnyk
nincs olyan funkció, hogy pin to desktop pl, vagy valami ilyesmi?
erre senki???: #29643
:-(

Blekk Síp
Ez a háttér... 😄DDDDDD

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

BlackShadow
most perpill így:
(leszedtem a yahoo widgets-et mert szar.. ha belépek egy játékba ami más felbontást használ össze vissza rakosgatja magát..)

autoszimulator
gyerekszobád se volt

egy kocka..

omfg

[HUN]FaTaL
Temetõben nevelkedtél?

http://goo.gl/gd6Zi5

xBobtailx
hoho de szellemesek vagyunk...

Az én asztalom faszínû, elég nagy ahhoz hogy elférjen rajta csomó minden. Az oldala símára van gyalulva, lelakkozva és szépen kifestve.
A méreteket most hanyagolnám, mert nem akarok vele senkit megsérteni. 😄
Ja meg tartozik hozzá egy kisebb fajta fiókos rész is, amibe pakolgatni szoktam a sulis cuccaimat, mellesleg ritkán nyitom ki, mivel már nincs szükségem rájuk 😄 . Az asztalom kedvenc része a sarkai, mert ez engem naon felizgat, szeretem ha egy asztal sarkos, vagy legalábbis van egy sarka, de persze az se baj ha több sarka van. Még egy fontos dolgot tartok az asztalom alatt, mégpedig a lábaimat................
Még sokmindent letudnék írni az asztalomról, de most kihagynám mert ugysem olvassa el senki ezt sem.
üdv. kockák 😄

xBobtailx
jajó, bocs 😛 látszik h rég jártam erre 😊

autoszimulator
Igen, bár nekem már két hónapja megvannak, az elõzõ dizájnomnál volt a fehér változat 😊 Jó kis letisztult cuccos

xBobtailx
... úgylátom mindenki rákattant az ''ikonjaimra... 😊

KÖSZ

B@ldrick
tecc <#eljen>

&#9612;Lost &#9632; Dexter &#9632; 24 &#9632; Spartacus &#9632; NFL&#9616;

Sziasztok!
Feltetetm ezt a pack_vista_inspirat 2.1.0-át.
Lenne hozzá 1 kérdésem:
azt a felsõ dock-ot ti hogy szoktátok használni? mert én elég sûrûn használom az "asztal megjelenítése" gombot, és inekor eltünik a felsõ menü 😞, viszont meg, ha beállítom, hogy legyen mindíg felül az meg nagyon zavaro, hogy ott van minden alkalmazás "felett".
erre van esetleg vmi megoldás?
elvileg "csak" a szöveges ikonok végett használom a dock-ot.
elõre is thx.

soma22
baszottjó, gratula hozzá!

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

autoszimulator

HUNMemphis
Köszönöm szépen!<#worship>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Amúgy ezzel tettem be az ikonokat az oldalsávba

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

xBobtailx

Ezek közül vmeik 😄
http://chrfb.deviantart.com/art/quot-ecqlipse-2-quot-PNG-59941546
http://anthonium.deviantart.com/art/ecqlipse-2-BW-for-IconPackager-78779030
http://chrfb.deviantart.com/art/ecqlipse-2-quot-ico-quot-66339090

SimaSuna
my desk
mflex
Az hiszem innen szedtem le,de már nem emlékszem...
A naplementés képek között 😊

http://www.hqwallpapers.net/

What about the forests?

HUNMemphis
Gyönyörû ez a kép!!!
Honnan lehet hasonlókat szedni?
Googli a barátunk az oké, de néha cserben hagy.
Jah és még XP-m van és lesz egy darabig<#rolleyes>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

neevous
A sok dashboard cucc nem zavaró a menubaron?😊

#29626 ezeket az ikonokat honnan lehet leszedni?
xBobtailx
hát igen, én sem találtam, de mivel a TC jele egy (fordított) floppy gondolom nem annyira gáz h berakok egy floppy-t 😄

Ha alulra viszem a kurzort elõtûnik, de alt tabozni szoktam game közben

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

nem zavar az, hogy nincs tálca??? akkor mindig alt-tab-al kell váltogatni a futo programokat, ami elég kényelmetlen egy idö után, vagy nem?

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

29612-es hozzászolás. ott a floppy jele😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

hehe
az a gáz h total commandernek nincs

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;