Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
u dont have to listen anybody else but me

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
tipp: hide in background when not in use, beállítod szintúgy mennyi idõ alatt jöjjön elõ s kész 😊
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
ami jobboldalt van ikongyüjtû finomság, az miért tûnik el hogyha nyomok egy "asztal" gombot? néha után elõjön egy klikkelésre, néha csak akkor ha rányomom a taskbar-ba a balegeret... :S
.: mobilize.hu :.
-anno volt style xp a gépen, letöröltem
-most lett téve windoblinds, de akármit nyomok új témát, berakja a win98 kockafekete fehér dolgait :S
5let?
de tessék 😊
#29659: nm. én így használom, s nekem tökéletesen megfelel 😊
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
köszi még1x
Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.
:-(
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
(leszedtem a yahoo widgets-et mert szar.. ha belépek egy játékba ami más felbontást használ össze vissza rakosgatja magát..)

A méreteket most hanyagolnám, mert nem akarok vele senkit megsérteni. 😄
Ja meg tartozik hozzá egy kisebb fajta fiókos rész is, amibe pakolgatni szoktam a sulis cuccaimat, mellesleg ritkán nyitom ki, mivel már nincs szükségem rájuk 😄 . Az asztalom kedvenc része a sarkai, mert ez engem naon felizgat, szeretem ha egy asztal sarkos, vagy legalábbis van egy sarka, de persze az se baj ha több sarka van. Még egy fontos dolgot tartok az asztalom alatt, mégpedig a lábaimat................
Még sokmindent letudnék írni az asztalomról, de most kihagynám mert ugysem olvassa el senki ezt sem.
üdv. kockák 😄
.: mobilize.hu :.
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
Feltetetm ezt a pack_vista_inspirat 2.1.0-át.
Lenne hozzá 1 kérdésem:
azt a felsõ dock-ot ti hogy szoktátok használni? mert én elég sûrûn használom az "asztal megjelenítése" gombot, és inekor eltünik a felsõ menü 😞, viszont meg, ha beállítom, hogy legyen mindíg felül az meg nagyon zavaro, hogy ott van minden alkalmazás "felett".
erre van esetleg vmi megoldás?
elvileg "csak" a szöveges ikonok végett használom a dock-ot.
elõre is thx.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
Ezek közül vmeik 😄
http://chrfb.deviantart.com/art/quot-ecqlipse-2-quot-PNG-59941546
http://anthonium.deviantart.com/art/ecqlipse-2-BW-for-IconPackager-78779030
http://chrfb.deviantart.com/art/ecqlipse-2-quot-ico-quot-66339090
A naplementés képek között
http://www.hqwallpapers.net/
What about the forests?
Honnan lehet hasonlókat szedni?
Googli a barátunk az oké, de néha cserben hagy.
Jah és még XP-m van és lesz egy darabig<#rolleyes>#rolleyes>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
az a gáz h total commandernek nincs
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ