45528
-
#34109 gondom akadt...
http://nevezen.deviantart.com/art/Pure-Adium-CD-Art-Display-89103545
ezt szeretném berakni.. Modern Winampom van. Az amelyikben már szerepel a Bento Skin.. de sehogyse tudom berakni:( mert átvált classicra:( -
#34108 tess, Milkdrop-os témák :) -
#34107 Ahogy mondod :D -
#34106 tudom adok azt is :) -
#34105 Oks köszi, és plugint? is elhet innen nyerni? vagy azt máshonnét? mármint tudod ilyen vizuális pluginokat mozgókép zenére tudod?:D -
#34104 itt nézelődj Csibusz
van sok sok szép :) -
#34103 :D nem fogadok, mert tuti, hogy nyernél..:D:D de nekem arra lenne szükségem csak nem tudom honnan letölteni..:S mert a jó öreg gugli barát nem hoz számomra semmi érthető dolgot..:D:D:D de ha tudnál esetleg te is segiteni akkor az jó lenne:D -
#34102 Mibe fogadunk hogy az egy sima névnap gadget :) -
#34101 Mivel tudom, hogy itt mindenki oda meg vissza van a vizuális dolgokért, és szereti tuningolni.. akkor megkérdezném, h tudtok e adni pl Winamphoz ötletet? normális visuális plugint hozzá ami legalább van olyan jó mint az új Itunesnak? skint is elfogadok:) Tanács ötlet pl.. mindegyik jöht.. csak egy nem .. Winamp.com
mert ha nem néztem volna utána, akkor nem lennék itt -
#34100 Hello, jó lett (Y) A jobb alsó sarokban meg tudnád mondani a progit, ami kiírja a névnapot! ha lehetne valahogy pontos " fogalmazásban " :D köszi előre is!!!!:D:) -
#34099 Elsőnek én is Hawasat szerettem volna.. de hát ez a kép megfogott, de NAGYon xD -
tompka #34098 Eljött a havas hátterek ideje :)
-
Na mostani (itthon) -
#34096 OKESZ :) -
#34095 már rég itt vagyok amúgy:) van már pár művem itt:) majd keress ráha van kedved -
#34094 Nincs mit ;)
(Jó, hogy azért csajok is megfordulnak erre ) -
#34093 oké köszi -
#34092 De mivel az ObjectDock kicsit bonyolultabb, mint a Rocket, sztem a Cursor-ral együtt nem több 20-25 MB-nál (memo-ban ) -
#34091 Stardock ObjectDock 1.9 (ez a legújabb)
Stardock CursorFX (ez olyan mint a Cursor XP, de szívem szerint én ezt tenném fel az ObjectDock mellé - hamár egy gyártótól van mind 2 :) )
A memóriáról: nekem a Rocketdock alig 8 megát eszik. A kurzoros témával kapcsolatban pedig: sztem az inkább a CPU-t faragná, főleg ha animált a mutató :) -
#34090 ha így ez a kettő kell csak akkor az mennyi memo? Bocsi h külön külön kérdezek de mindig később jut eszembe xD -
#34089 Őő idáig torrentről szedtem le.. de ugye letöröltem mindet.. most találtam Google-ben egy 1.9 Object Dock-ot az is yoo? vagy van annál sokkal újabb csak épp nem google-ből? -
#34088 nekem csak az object dockra lenne szükségem egyedül.. meg cursor xp.. de wáá .. megint felrakni ezeket kész őőrület xD lustaaa vagyok :D -
#34087 Véleményem szerint az attól függ, hány alkalmazást tartalmaz. Nem használtam még, de már láttam - de ha használnám, én inkább külön-külön tenném fel mindazt, ami benne van... -
#34086 Az lenne a kérdésem.. h ugye lusta voltam feltenni rocket/object dock-ot meg ezeket és feltettem a vista inspirate progit.. az mennyivel foglal több memoriát? sőt mennyit foglal? -
#34085 Deviantart -
#34084 nem tudom kinek és miért lehet erre igénye, de amúgy remek cucc :) -
#34083 De mindezt akár OSX-ben is meglehet valósítani :P
-
#34082 Nemtudom ki mennyire ért a Virtualizációhoz, de nekem "végre" sikerült egy hibrid rendszert létrehoznom Linux alatt VirtualBox-szal (seamless mode-ban). Igaz, még van mit csiszolni rajta
-
#34081 Jók ezek az ikonok fent... Honnan valók? -
#34080 J az alsó fehér peremet ne nézzétek xD
Véletlenül Paintben ott hagytam xD -
#34079 Mostani (suliban (= )
-
dbala #34078 Jelenleg:
-
#34077 Előbb írtam, hogy az se:P de mindegy amíg nem találom Deviantart-ról húzok le már skint -
#34076 Wincustomize.org -
#34075 Nem... az nem az... valami Win... de nem wincustomize.. ott vannak skinek a tálcához.. és nem windows blinds-hez hanem pl SP3-as Xpnél már automaikusan felismeri.. Wááá... nem tudom címét:S -
#34074 deviantart.com? -
#34073 #34056 <-- valaki? =( -
#34072 új wp-vel, szerintem így marad
-
#34071 -
#34070 köszi