45528

résztvevő asztalok
jelentkezni a kép mellé írt szolid "versenyre" szöveggel lehet, szavazás majd

• Csibusz
    gondom akadt...
    http://nevezen.deviantart.com/art/Pure-Adium-CD-Art-Display-89103545

ezt szeretném berakni.. Modern Winampom van. Az amelyikben már szerepel a Bento Skin.. de sehogyse tudom berakni:( mert átvált classicra:(
  • SimaSuna #34108
    tess, Milkdrop-os témák :)
  • CheeBee9
    Ahogy mondod :D
  • SimaSuna #34106
    tudom adok azt is :)
  • Csibusz
    Oks köszi, és plugint? is elhet innen nyerni? vagy azt máshonnét? mármint tudod ilyen vizuális pluginokat mozgókép zenére tudod?:D
  • SimaSuna #34104
    itt nézelődj Csibusz

van sok sok szép :)
  • matyi0323
    :D nem fogadok, mert tuti, hogy nyernél..:D:D de nekem arra lenne szükségem csak nem tudom honnan letölteni..:S mert a jó öreg gugli barát nem hoz számomra semmi érthető dolgot..:D:D:D de ha tudnál esetleg te is segiteni akkor az jó lenne:D
  •  Evil
    Mibe fogadunk hogy az egy sima névnap gadget :)
  • Csibusz
    Mivel tudom, hogy itt mindenki oda meg vissza van a vizuális dolgokért, és szereti tuningolni.. akkor megkérdezném, h tudtok e adni pl Winamphoz ötletet? normális visuális plugint hozzá ami legalább van olyan jó mint az új Itunesnak? skint is elfogadok:) Tanács ötlet pl.. mindegyik jöht.. csak egy nem .. Winamp.com
    mert ha nem néztem volna utána, akkor nem lennék itt
  • matyi0323
    Hello, jó lett (Y) A jobb alsó sarokban meg tudnád mondani a progit, ami kiírja a névnapot! ha lehetne valahogy pontos " fogalmazásban " :D köszi előre is!!!!:D:)
  • Csibusz
    Elsőnek én is Hawasat szerettem volna.. de hát ez a kép megfogott, de NAGYon xD
  • tompka
    Eljött a havas hátterek ideje :)
  • Csibusz

Na mostani (itthon)
  • CheeBee9
    OKESZ :)
  • Csibusz
    már rég itt vagyok amúgy:) van már pár művem itt:) majd keress ráha van kedved
  • CheeBee9
    Nincs mit ;)

(Jó, hogy azért csajok is megfordulnak erre )
  • Csibusz
    oké köszi
  • CheeBee9
    De mivel az ObjectDock kicsit bonyolultabb, mint a Rocket, sztem a Cursor-ral együtt nem több 20-25 MB-nál (memo-ban )
  • CheeBee9
    Stardock ObjectDock 1.9 (ez a legújabb)
    Stardock CursorFX (ez olyan mint a Cursor XP, de szívem szerint én ezt tenném fel az ObjectDock mellé - hamár egy gyártótól van mind 2 :) )

A memóriáról: nekem a Rocketdock alig 8 megát eszik. A kurzoros témával kapcsolatban pedig: sztem az inkább a CPU-t faragná, főleg ha animált a mutató :)
  • Csibusz
    ha így ez a kettő kell csak akkor az mennyi memo? Bocsi h külön külön kérdezek de mindig később jut eszembe xD
  • Csibusz
    Őő idáig torrentről szedtem le.. de ugye letöröltem mindet.. most találtam Google-ben egy 1.9 Object Dock-ot az is yoo? vagy van annál sokkal újabb csak épp nem google-ből?
  • Csibusz
    nekem csak az object dockra lenne szükségem egyedül.. meg cursor xp.. de wáá .. megint felrakni ezeket kész őőrület xD lustaaa vagyok :D
  • CheeBee9
    Véleményem szerint az attól függ, hány alkalmazást tartalmaz. Nem használtam még, de már láttam - de ha használnám, én inkább külön-külön tenném fel mindazt, ami benne van...
  • Csibusz
    Az lenne a kérdésem.. h ugye lusta voltam feltenni rocket/object dock-ot meg ezeket és feltettem a vista inspirate progit.. az mennyivel foglal több memoriát? sőt mennyit foglal?
  • Csibusz
    Deviantart
  • BiG G
    nem tudom kinek és miért lehet erre igénye, de amúgy remek cucc :)
  • CheeBee9
    De mindezt akár OSX-ben is meglehet valósítani :P

• CheeBee9
    Nemtudom ki mennyire ért a Virtualizációhoz, de nekem "végre" sikerült egy hibrid rendszert létrehoznom Linux alatt VirtualBox-szal (seamless mode-ban). Igaz, még van mit csiszolni rajta

• CheeBee9
    Jók ezek az ikonok fent... Honnan valók?
  • Csibusz
    J az alsó fehér peremet ne nézzétek xD
    Véletlenül Paintben ott hagytam xD
  • Csibusz
    Mostani (suliban (= )

• dbala
    Jelenleg:

• Csibusz
    Előbb írtam, hogy az se:P de mindegy amíg nem találom Deviantart-ról húzok le már skint
  • SimaSuna #34076
    Wincustomize.org
  • Csibusz
    Nem... az nem az... valami Win... de nem wincustomize.. ott vannak skinek a tálcához.. és nem windows blinds-hez hanem pl SP3-as Xpnél már automaikusan felismeri.. Wááá... nem tudom címét:S
  • SimaSuna #34074
    deviantart.com?
  • Csibusz
    #34056 <-- valaki? =(
  • kraawz
    új wp-vel, szerintem így marad

• kraawz
  • drowns41
    köszi