Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
nem tudom mi a kód Magyarországhoz mert nekem csak Manchester-t mutatja hogy ott milyen az idõ. pls valaki...
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Próbáld meg azt hogy odahuzod a kurzort amikor kiirja nyomsz egy print screen-t, megnyitod a paint-ot nyomsz egy ctrl+v és ottlesz😄 másképp szerintem nem lehet..
\"You are fucking crazy people!\"
thx<#worship>#worship><#taps>#taps>
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
instaláltam de ennél többre nem megyek.
segítesz?
\"You are fucking crazy people!\"