Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Felhasználó konfigurációja/Felügyeleti sablonok/Asztal/A lomtár eltávolítása az asztalról/.
ez a tuti módszer.
jobb klikk az asztalon -> ikonrendezés szempontja, asztali ikonok megjelenítése
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
én raktam fel flickr-re, csak kisebb méretben jelenítei meg, a nagyot le kell szedni ezen a linken.
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
Kérem kapcsolja ki!
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
Na szóval történt h elinditottam egy játékot 1024*768-as felbontásban (monitorom 1680*1050-es) és miután kiléptem kicsit homályos lett a képernyõ.
Mi lehet a baj?Volt resi is meg ki is kapcsoltam azota.
Sry mégegyszer ha rossz helyre irtam.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
oldalt a calendar meg az ikonok: pod xp(#32337)
a zenét fönt a CD Art Display szolgáltatja^^
lent középen meg Rocketdock progi van.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
ma 19:27 | válasz erre | #32360
Change Location opció és oda beírod,
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
<#vigyor2>#vigyor2>
\"You are fucking crazy people!\"
Kérem kapcsolja ki!
Kérem kapcsolja ki!
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
Kérem kapcsolja ki!