Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
AsusP5N32-E Striker Extreme, IntelC2D [email protected],4GB RAM Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH Extreme
AsusP5N32-E Striker Extreme, IntelC2D [email protected],4GB RAM Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH Extreme

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Addigis:

Pundit 3 - C2D - 2GB - GMA - Maverick Don\'t eat too much yellowsnow!
スラッグ
thx
csak amiket szedtem azokhoz nics ilyen fájl s sztem azért nem teszi át
rákattintok a msstyles fájlra akkor behozza a megjelenés beállításait és nyomok 1 ok-ot kiírja hogy várjon, de nem teszi át
amiket letöltök azok nem theme formátumúak hanem msstyles
elõzõ hozzászólásban lévõk alapján szedtem le azokat
VistaGlaz Patch
Ezt felrakod peccseled a dll eket és a aero theme-t és kész is.
Utánna meg a letöltött témákat bemásolod:
c:\windows\resources\themes\ mappába azt utanna már kitudod választani a témák közül a vezérlõpultba.
nem vágom még ezt a témát,
esetleg szedjek le v.mi progit hogy tudjam alkalmazni
mert ezek nem theme fájlok
kerestem már pár helyen de még nem találtam
ajánljatok már v.mi jót mesterek 😛
köszi
スラッグ
<#nezze>#nezze><#eljen>#eljen><#vigyor2>#vigyor2>
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
http://kep.ivpicture.hu/58816.jpg
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
http://www.thoosje.com/sidebar.html -t letöltöttem és nem tudom kipakolni a cuccokat a sidebar-ra. nem reagál semmire, pl. az órát nem tudom kihúzni oldalra. miért van ez?
xp sp3-m van. már fent van a vistás téma, ami nektek is.
mert pl zoralság lenne ha a procit rálehetne szabájozni meg a többi cumót a wp-re(csak ötlet nem kötekedés)
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
De ha mégis félsz tõle, csinálhatsz egy visszaállítási pontot a téma felrakása elõtt, aztán ha valami nem mûködik téma felrakása után, téma uninstall és visszaállítás. De még egyszer mondom, semmi esély rá, hogy bármi ilyesmi történjen.
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)