45528
-
#38039 Igen, tudom. De akkor már inkább UT 2004, vagy esetleg 99. -
Dobronski #38038 Mert Epic Games csinálta mint a GoW-ot. -
#38037 rocketdock.. csak be kell állítani. -
#38036 Rocketdoc-nal megoldhato -
msstz #38035 Akkor most én kérdezek:
Tud valaki olyan dockot, ami, ha nincs megnyitva semmi, csak az asztalt látom, akkor állandóan jelen van (nem tűnik el), ha viszont mégis megnyitok valamit teljes ablakban, akkor eltűnik és ha odaviszem az egeret, akkor előtűnik, majd ha kattintottam, újra eltűnik? -
#38034 -
#38033 -
#38032 köszi, hogy leírtad :)
Amúgy aki Rocketdockot használ - esetleg Vistán - az nem tapasztalt még olyat, hogy a StackDocklet összezárva egyszerre (egymásra téve) mutatja az összes ikont, amit a mappa tartalmaz? -
msstz #38031 ja és hangeffekteket is tud, ami engem pl zavart, rögtön kinyomtam. -
msstz #38030 mutatni is mutatni :D -
msstz #38029 Csili-vili, sok dolgot tud, mégis bunkó egy kicsit, kiforratlan. Például nem lehet pontosan beállítani, hogy mennyi idő után tűnjön el, csak, hogy very short, short, stb.
Aztán kevés témát tud alapból, ami persze nem a legnagyobb baj vele. Ellenben tudja az aktuálisan futó programokat mutatni is mutatni.
És 3-szor több memóriát eszik minden effekt nélkül, mint a Rocketdock. :)
Ez egy nem teljes összefoglaló, de nekem ennyi elég ahhoz, hogy maradjak a Rocketdocknál. -
#38028 Mégegy dock program.
Igaz még csak béta, azért valaki kipróbálhatná :) -
#38027 -
#38026 Szerintem probálj meg egy másik skint beállitani, azzal talán megjelenik valamennyi és visszahúzhatod. -
#38025 :D
Próbálj meg min, majd max felbontást beállítani, hátha visszajön. -
#38024 HEEEELP
Tegnap hallgattam Winamppal zenét, aztán valahogy megcsúszott a kezem :D és elhúztam a winamp ablakot jóval a start menü alá. Hogy hozzam vissza? Reinstall ? :S -
#38023 persze igaz..de 1ik kedvenceim közé tartoznak a számai..mai napig telefonon/gépen rajta van és hallgattam is őket...
de ez van :) -
msstz #38022 jól néz ki, de 1 hét múlva leveszed, mintha mi sem történt volna. szvsz felesleges így megtisztelni, még ha érthető is,és valamilyen szempontból szép is. ha életében nem ment, akkor miért most?
az ember csak akkor döbben rá az értékre, mikor az már nincs - közhely, de igaz, nincs ez másképp Jackóval sem, csak nekem kicsit álszent ízű. no offenz, csak az a másik topik... -
#38021 "...Emléked Örökké Bennünk Él!..."
Jacko tiszteletére!
Isten Veled Jacko! -
#38020 hali.
cd art display skinjét elkérhetem? -
#38019 akkor fail részemről azért kössz a háttérképet, jóak -
#38018 -
#38017 köszi^^ -
#38016 jóak -
#38015 Lehetséges az anime (jártas vagyok anime temaban , utanna is neztem de nem talaltam meg miféle anime lehet :( ) Csinaltam egy packot hasznald ameikre szukseged van :)
http://rapidshare.com/files/248571068/Wp.rar.html -
#38014 Ikonspóroló szempontból szerintem hasznos. Így a dock-ra elég rátenni a mappát, és rányomva az összes benne található fájl kirakja akár így, akár lehet rácsosan. És nem kell minden program ikonját rátenni a dockra, 20 ikon helyett lehet 1-2. -
#38013 wp-t pls! ez marha jó! ez vmien anime? -
#38012 ez kurva jó :) -
#38011 Miért pont az UT3-at? :D
#38006: Az benne a buli, hogy különleges meg látványos (szvsz). Lehet am állítani StackDocklet-en belül, hogy így ívesen-e, vagy tömbbe nyíljon meg.:) -
#38010 nalam nem jelenik meg a kép mind1 linkbe
Link -
#38009 -
Cat 02 #38008 Gondolom szebb, meg mintha alapból is így lenne. (vagy lehet még h egy tömbben nyíljon) -
msstz #38007 Én sem tudom, pedig Rockedtdockom van, de soha sem használtam és használnám ezt a funkciót. :) -
#38006 Amúgy csak érdekel, mi abban a buli, hogy a StackDocklet így ívben nyílik ki? Ezt lehet állítani, vagy ez ilyen és kész? :) -
Dobronski #38005 Ez nagyon jó!Csak ut3-mat szerezd be. -
#38004 Bővítmény kell hozzá: StackDocklet -
#38003 És a RocketDocokot hogy kell megcsinálni így, hogy így oldalra kinyúljon? -
#38002 Bár a problémámat hozzá nem írtam le:
Szóval a bal felső sarokban az cucc, az Rocketdock lenne (bár az itt lévőknek gondolom nem kell bemutatni :)). Ez az egyetlen ikon van benne és csak akkor jön elő az egész, ha odaviszem a kurzort a képernyő bal szélére. Viszont gyakran van vele olyan problémám, hogy gépindításkor elfelejti az ikon beállításokat. Odaviszem az egeret, előjön az az egy ikon, alapértelmezett ikonnal, amire rákattintva ismét meg kell adnom neki a megnyitandó mappát meg az ikont.
Tegnap olyat is játszott, hogy gépindításkor elő sem jött az egész, ha odavittem az egeret. Feladatkezelőből kilőttem, megpróbáltam azután indítani, de akkor sem jött elő semmi. Újra kellett telepítenem, azóta már előjön, de pl ma is meg kellett neki adnom az Ikon beállításokat. -
#38001 Sziasztok. Jelenleg így festene:
-
xxxpaulxxx #38000 Hehe sokáig volt ez a hátterem, de azon nem volt emberke:)