Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Stylish
Fekete Google:
Google logo
Fekete Google
Fekete Google képkereseõ
szivesen!
スラッグ
egyénként jól néz ki!
de engem is érdekelne a google feketítés 😄
VS, PIC

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
HP Elitbook 8730 IntelCore™ 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA® Quadro™ FX3700M 1GB |
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
A procit megne kérdezzétek! 😊
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
Van olyan univerzális progi xp-hez, ami kezeli a témákat, stílusokat, ikonokat, kurzorokat, van benne valami vista widget szerûség, és object doc-hoz hasonló funkció?
*Posse*T.W.D*
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ha már linux, akkor már feldobok 3 képet én is. Tudom, alap téma, háttér és compiz, szóval semmi különleges, de én akkor is beleszerettem na (egy hete vagyok kb linux rendszeren 😄 még friss az élmény)
Clear:
Dirty:
3D:

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Pundit 3 - C2D - 2GB - GMA - Maverick Don\'t eat too much yellowsnow!
スラッグ
スラッグ
AsusP5N32-E Striker Extreme, IntelC2D [email protected],4GB RAM Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH Extreme