45528
-
#38240 az nem winamp, hanem CD Art Display ezzel a skinnel, a dock pedig RocketDock -
#38239 Valamikor még volt egy FAQ link, most nem találom, ezért kérdezek.
#38159: A jobb alsó sarokban az milyen Winamp skin? Az albumborító is a skin része? A jobb oldalon az Object Dock?
#38075: Itt is a Winamp skin neve érdekelne.
Köszönöm. -
#38238 ez oké, de én kivettem mindenhonnan a pipát, maradtak a lapfülek felül, és annyi :D és onnantól jobb kattra nem lehetett már behozni sem ezt a menüt, se egyik másikat sem, amivel megoldható. de már sikerült kis trükkel :D -
#38237 Így. -
#38236 thx %) -
#38235 Ja és a fájl egybkt a Settings.ini, ha magától nem jönne rá valaki :D -
#38234 Beállítások -> Általános -> Beállítások tárolása egy hordozható .ini fájlban. Ezeket lehet cserélgetni ha épp ki van lőve a rocketdock. Vigyázz, hogy ne változzon az ikonok elérési útja. -
#38233 az nekem se ártana -
#38232 Rocketdockban nem lehet csinálni backup-ot a konfigról meg az ikonokról? :) -
#38231 Gondoltam, hogy kipróbálom a laptopon (asus gv 50) windows melett az ubuntut, fel is raktam, kb 10 perc alatt felment win alatt, majd jöttek a szokásos vagy nem szokásos?? hibák.
-alapból a billenytűzetre valami buzi országot választott be, mert a telepítés elején megadott jelszót megadni sem tudtam, jelen esetben 1 db 0 baxott ki velem, hogy ne álljon fel a rendszer, mivel a név megadásánál ugye látszik a karakter, ezért ott próbálgattam megkeresni a / karaktert, ezt írta 0 helyettt, de nem sikerült.
-oké vissza vin és ubi uninstall, majd megint telepítés, most direkt olyan jelszót adtam meg amit akkor próbálgatás közben a helyén volt (6 db m), gyorsan felment megint, gondolom a laptop erőssége is közrejátszik ebben, vagy valóban kb 10 perc újraindításokkal együtt, hogy már a jelszó beütése után megkapom a hányinger asztalt, amire tényleg rossz ránézni is, de a telepítés mint írtam 10/10 a gyorsaság miatt.
-rögtön mentem a billenytűzet kiosztáshoz és az olaszországi!! ő általa kijelöltet töröltem, majd hozzáadtam a magyart és az asus noteszgép funkciót, oké minden karakter a helyén, de miért telepítette alapból erre, mikor a magyart jelöltem be install előtt, nem értem...
-neki álltam kusztomizálni, közben persze lejött "ezer" frissítés, de a hanggal probléma volt pár helyen, több videó, skype és chat programnak nem volt hangja, pedig a hangbeállításoknál többször próbáltam a tesztet, de csak az egyiknél nem szólt, de nem is adott instrukciót, hogy az ALC666-os hangkártyával mi a fasz gondja van, gondoltam majd megoldódik...
-több faszályos témát és is lekaptam és beállítottam a avant dockot is, szóval kezdett alakulni a dolog, de a metacity-t egyszerűen nem értettem, hogyan kell csinálni, de ennek ellenére alakulgatni kezdett mitöbb egyre szebb lett, de még nem értem például, hogy a VLC-t meg a fenti tálcán lévő google alakalmást, hogyan kell telepíteni, mint ami nálad is van, pedig a leírás szerint csináltam, ez is mekkora baromság, hogy másolgassak be kódókat :S
-gondoltam majd megkérdezem tőled, hogy ezeket a -metacity és egyéb szarságoakt, hogyan kell felrakni.
-ennek ellenére a rendszer nagyon gyors volt és egyre jobban tetszett, már már kész állapotba került, mikor a hang teljesen elszállt, csak recsegés és ropogás volt, majd írta, hogy meghiúsult pl egy téma a könyvtárba helyezése, majd elkezdett lassulni a rendszer, meg egyre több hülyeséget csinált, a végén mérgemben letöröltem a francba, pedig bejött az OS.
Ha van időd leírhatnál pár dolgot erről, mert egyelőre azt gondolom, hogy jó irányba fejlődik, de az egész egy "tákolmány" még sajnos, mert nem írtam le az összeset, de rengeteg gyeremeteg hibával küszködik, vagy egyszerűen az én laptopomat nem bírja, pedig nem egy olcsó darab...
Előre is kösz, bocs kicsit hosszú lett.
-
#38230 Én felraktam. Használtam 10 napot. Leszedtem. Visszarakom? Nem.
Használok IE-t, FF-et, Safarit, Operát, ezek közül, IE-t leszámítva mind jó valamiben, de úgy általánosan Firefoxot szoktam, esetleg Safarit.
Az OS-ről előre nem nyilatkozok, ki fogom próbálni, de nem sokat fog maradni a gépen szerintem. -
msstz #38229 durva!!!
max neked. -
#38228 ez megszokás kérdése. én felraktam. első fél órában furcsa volt.
most már nem váltanék semmi pénzért.
és csak idő kérdése hogy jön a chrome os és akkor ennyi volt annyi volt minden másnak ;) -
#38227 na ha ettől jobb a Chrome, mert nincs felső menüje, akkor áldásom rá. Mert másban nem feltétlenül. Gyors, de ennyiben ki is merült az előnylistája, localhoston például kifejezetten gyatra. -
#38226 és hogy tudom előhozni őket, ha véletlenül mindet eltüntettem? :DD -
#38225 tessék -
#38224 ehhez az ikonpakkhoz van linked? :$ -
#38223 crome-hoz is van több száz kiegészítő? -
#38222 chrome-ba alapból nincs menü :D
de hát nem kötelező egy jobbat használni :] -
#38221 ha témára vagy kiváncsi akkor a neve:
[b]Fleur-de-lys -
#38220 Firefoxra van külön menü elrejtő kiegészítés -
#38219 Hello Mike!
Elmondanád minek köszönhető "ez" a taskbar? -
#38218 Elvileg automatice kiveszi mindenhonnan a menüket - csak Firefox-nál, meg Qt-s alkalmazásoknál nem. Azt a nyilat pedig nemtudom miért csinálja - nekem kivan nyújtva rendesen. -
#38217 Jah meg van egy kis lefele mutató nyíl a végén egy csomó mindennél, és ha arra kattintok, még bejön 1-2 menü... Azt nem lehet megoldani, hogy kirajzolja ugyanúgy teljesben, és ne legyen ott az a kis nyíl? Hiába állítom a maximális cím hossz-t akármire, ugyanolyan vacak marad :S -
#38216 Na meg is van, de a firefox-al nem működik, meg hogy tudom azt megcsinálni, hogy ne mutassa a progik "beégetett" menübarját? -
#38215 GIMP :D
Csak egy fake -
#38214 Köszi, megnézem ^^
#38212 ezt hogy csináltad? -
#38213 Szia itt is Wescone!
Több módszer is van, Microsoft powertoys - ebből a Tweak UI, szerintem a legegyszerűbb.Desktopnál pipa ki, ugyanígy bármikor visszaállítható.
Taskbar és Start menühöz is van valami beállítási lehetőség asszem.
-
...de csak Fake -
#38211 Hello Tagok!
Kérdés: mivel tudom alakitani a "taskbar"-t és hogyan tüntethetem el a "kukát" a desktop-rol? -
#38210 Jobbklikk > Tulaj
mindenre pipa, csak a 2.-ra nem
panelhoz meg hozzáadtam egy Főmenü appletet, és behúztam elé (ha találtál Apple-ös ikontémát, akkor alma lesz az ikonja ) -
#38209 koszi szepen a segitseget! -
#38208 Engem már csak a menübar tökéletes configja érdekelne xD -
#38207 A háttérképnek azt a képet használja amit megadsz neki, és onnan, ahová teszed. Másold be a Képek mappába, vagy hasonló helyre, és használd onnan.
Videóhoz VLC-t használok - ez minden platformon bevált
Ha jó Dock-ot akarsz lentre, a Hozzáadás/Eltávolításból keresd ki az Avant Window Navigatort, és telepítsd (nálam ez vált be a legjobban!)
A témázáshoz pedig látogass ide: Gnome-Look
Itt mindent megtalálsz! Ha leszedtél egy témát, nyisd meg a Rendszer > Beállítások > Megjelenés pontot, és ott a [Telepítés] gombbal kitudod tallózni neki a letöltött fájlt! -
#38206 Tetszetős, nagyon tetszetős ^^ én is hasonlót próbálok most összehozni xD -
#38205 szia
felraktam az ubuntut, leirnad hogy kell ezt igy megcsinalni...
ja es a videoplayer-nel nincs hang nalam, te milyet hasznalsz?
es ami meg furcsa nekem, hogy ha az asztalrol kidobom a kukaba a hatterkepet akkor visszaall alapba..
kosz ha segitesz -
#38204 Áh... így jobb
A half Mac by ~cheebee9 -
#38203 A half Mac
-
#38202 valaki elárulja nekem , hogy tudom megcsinálni ,hogy az asztalon kiirja a tv műsorokat? előre is köszi -
#38201 yep, kell a hely ^^