Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert összegörcsöltem mindent de system tray ikonokat az istenért sem tenné oda.
Angol fórumon írják hogy kell hozzá egy külsõ kiegészítõ progi de ahogy leirják mit kell csinálni az nekem túl bonyolult 😞
Next PC upgrade: 2022
AsusP5N32-E Striker Extreme, IntelC2D [email protected],4GB RAM Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH Extreme

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
AsusP5N32-E Striker Extreme, IntelC2D [email protected],4GB RAM Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH Extreme

Ez mitõl van?
RocketDock-ra be lehet tenni hogy ott legyen start menü?
mert a régebbi verziónál ugye csak kihúztuk az ikont és el is tünt, de ez valami újabb verzió is így nem lehet :/
valami ötlet? 😄
Elõre is kössz!
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
SP3-am van,leszedtem, hozzá az UXTender-t patheltem,restart, és az msstyle-t nem akarja betenni,szedtem le megannyi sp3-hoz uxtheme dll-t de azokkal se mûködnek az msstyle-ok.
HELP<#help>#help>
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
vagyis igy. remélem nem nagyba rakja be, és esik szét a topik, ha igen, akkor elnézést :$
igy
Link 😊
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi