45528
-
#38640 Bleki Mekk
Blacky Mac by ~cheebee9 -
#38639 Apropó... valaki mondjon már nekem egy Metacity témaszerkesztő appot! -
#38638 Great!
AMD Athlon XP? :] -
#38637 hehe , szép -
#38636 -
-
#38634 Mert az nem legál. :] -
Apocalipto #38633 Build 7100? Mér nem raksz fel rtmet? :) -
#38632 ez a winamp skin rohadt idegesítő, és még csak nem is szép.. :|
szóval még mindig keresek normálisat.. -
#38631 -
Apocalipto #38630 SP3 uXTheme Patcher -
msstz #38629 Letöltesz a Google segítségével egy Uxtheme.dll patcher-t, futtatod. Miután végzett, a témát letöltöd és az .msstyle fájlra duplán kattintasz. Aztán pedig vagy bejön a képernyő beállítása (XP-n) a témával, de úgy látom ez Vistára van, ott pedig nem tudom, mi történik, mert nincs Vistám és 7-n pedig még nem próbáltam. -
#38628 hello ezt hogyan kell feltenni http://www.thoosje.com/Skin-vistaBeta1-Download.html ? -
#38627 Mellé meg betölt jó sok QT lib-et, nem GTK natív program. Én felraktam megnézni, meg is undorodtam tőle, csúnya, lassú, idióta buborékok meg al- al- almenük. Beállításoknál alapból semmi értelmeset nem lehet kezdeni, az advanced módban meg lehetetlen megtalálni amit akarsz, idióta, logikátlan elrendezéssel. És hiba van telenyomva annyi cuccal, hogy átnézni sok idő, még azt sem lehet beállítani, hogy dokkoljon alulra, és az ablak ne kerüljön fölé. Meg lassú az egész, lassan reagál, minden szarra valami undorító animáció meg felugró buborékok. Jó, persze, lehet ki lehet pofozni, de az AWN legalább natív, egyszerű, könnyen használható, gyors, jól működik, szép.
ui.: saját vélemény, mindenki válassza a neki tetszőt, bár azért én mindenképp törekednék a natív alkalmazásokra, és nem látom, hogy az AWN mivel lenne hiányosabb. (Fontos és hasznos dolgokra gondolok, mert nekem a buborékos al- al- al- almenük nem hiányoznak.) -
#38626 Vagy cairo-dock ;) az csicsásabb, de memóriazabálóbb meg talán lassabb is -
#38625 Applications -> Add / Remove -> kiválasztod, hogy az összes csomagot mutassa -> Kereső: "Avant Window Navigator (AWN) -
Orionk #38624 ubuntu alá hogyan lehet tenni ilyen rocket dock féleséget?
köszi -
#38623 Oké, igazad van, ne itt offoljunk, amúgy köszi a tippeket.
Wescone, köszi -
#38622 Hello Slig!
Winamp RetroSkin / Matrix ScreenSaver
Elnézést a késlekedésért! -
#38621 Gnome Configurations Editor-ban már láttam az erre vonatkozó szekciót, de nem tudom már merre volt, nézd át. Én sosem használtam. Amúgy van egy Ubuntu Tweaker nevű program, azzal könnyen be tudod tenni, fent van a repón is, vagy közvetlenül az oldalukon van .deb csomag is, amivel szintén nincs macera.
Amúgy van az SG-n Ubuntu topik, szerintem keresd fel, ezek a kérdések nem feltétlenül kapcsolódnak a topik témájához. Én is látogatom, mások is látogatják, ott van MerlinW is, aki mindenttudó két lábon járó Linux kéziszótár. :D -
#38620 Daily build csatorna (NEM stabil kiadás, általában naponta frissítik, itt már fent van a 3.5.3 előzetse is, DE kezdőknek nem ajánlott használni, ezek a verziók sokszor még hibákat hordoznak. (De azért általában használhatóak, én Chromiumból használok daily build verziókat, meglepően stabilak.)
Stabil kiadások közvetlenül a Mozillás fejlesztőktől
Brach verzikat nem elég kitömöríteni, ez nem Windows, forgatni kell őket, ami kezdőknek macera, főleg ha van bináris belőle és elkerülhető.
Visszafrissíteni magát nem fogja, a csomagkezelő korrekt installálás után tudni fogja, hogy melyik verziót használod, és csak az az utáni frissítéseket tölti le magától. -
#38619 ja, akkor nem szóltam :p -
#38618 Öhh, bocs de nekem linuxhoz kell xD Azért köszi...
Ability: Nekiestem ennek a launchpadnak, és megpróbáltam feltenni a firefox csatornáját, hogy ne akarja már minden pillanatban a 3.0-ra visszafrissíteni, amikor nagy nehezen feltettem a 3.5.1-et (természetesen az is előny lenne, ha ez magától frissülne 3.5.2-re).
Ezzel próbálkoztam. Nem jött össze. Beírtam a terminálba ezt: bzr branch lp:firefox/3.5 (természetesen előtte fel kellett tennem a bzr-t), majd elkészült, de hát semmi xtra nem történt... Most mi legyen? -
#38617 nekem ezzel működött -
#38616 Na most már csak azt mondja meg nekem valaki, hogy kell egyedi boot screent (usplash) betenni úgy, hogy az működjön is? Mert startup managerrel hiába teszek be, vagy fekete képernyő szöveggel, vagy ubuntu logo lesz az eredménye :/ -
#38615 sry a hülyekérdésért:D mármegtaláltam -
#38614 bekell regelni hogyletudjam szedni? -
#38613 CD art Dispaly-jel -
#38612 erre vki: #38586 ???? -
#38611 kicsit fallout3ra emlékeztet az a felső rész:)
jó lett am -
#38610 kis újítás:
-
#38609 ohh hát én ezt nem tudom használni.. xp-s vagyok. de azért köszi :) -
msstz #38608 tökjó -
#38607 Nagyon sok GTK téma külön téma engine-t igényel. Van belőlük jó sok, egy részük fent van az Ubi repóján is. Amúgy ez ilyen layerező cuccos, GTK-ra épül, de módosít pár dolgok. Alapból a GTK eléggé be van limitálva, ezek az engine-ek ki szokták egészíteni ezt, többmindent lehetővé tesznek.
Conky-ra visszatérve: tettek fel egy egyedi config állományt szintén gnome-look.org-ra. Az eléggé máshogy néz ki mint az enyém, loptam is belőle egy net graph cuccost, már be is építettem. :D -
#38606 Áh köszi, én azt a különbséget találtam, hogy a mac4lin olyan aquás, az aurora meg inkább natívabb, linuxos... Am mit jelent az hozzá, hogy fel kell tenni az "aurora engine"-t? Az mire jó? -
#38605 Aurora Leoprad, de ahogy elnézem olyan sok különbség nincs. -
#38604 Köszi. oké kutakodok majd, nem vok egy feladós típus :P ha már eddig eljutottam... xD Am te mac4lint használsz? -
#38603 Magyar persze, de volt már olyan hogy egyszer angol neve volt fent (példának okáért a Képmegjelenítőnek), legközelebb meg megint magyar... -
#38602 De Te magyarított Ubi-t használsz, ott lehet más nevet kapott, nem? -
#38601 Tenx :]
Az óra a Screenlets-ben alapból bennevan, ez a téma hozzá pedig itt!