Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az okés, bár hirtelen se a mirandát, meg ezt a samurizét nem tudom, hogyan kell belöni, valami "az msn csatlakozik?" kérdéssel elintéz.
Azt a Sub bass monster feliratot, gondolom azt hallgattad, azt mi irja ki és hogyan?
Tényleg hülye vagyok ehez ... még 😊
Azt a Sub bass monster feliratot, gondolom azt hallgattad, azt mi irja ki és hogyan?
Tényleg hülye vagyok ehez ... még 😊
Felraktam az a winamp skint, de csak 3 gomb látszik össz-vissz.
Ahhoz, hogy úgy nézzen ki mint két kommenttel lejjebb ahhoz mi az anyámat kell csinálni?
Ahhoz, hogy úgy nézzen ki mint két kommenttel lejjebb ahhoz mi az anyámat kell csinálni?
sokkal jobb <#eljen>#eljen>
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
profi guglis vagyok, de folyjon ki a szemem, ha kidobta! köszi! remélem már mindenki idegeire mentem 😊
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
Akár hogyan keresem, nem találom a winamp perspective nevü skinjét!
Egy letöltõ linket tudnál irni?! köszi!
Egy letöltõ linket tudnál irni?! köszi!
Valaki tudna nekem linkelni egy xp patch-et vagy mit kell berakni hogy a témákat duplakattintással alkalmazni tudjam? Mert egyik ismerõsömnek szeretnék csinálni új asztalt, de én nem emlékszem már hogy magamnak hogy csináltam. Köszi elõre is.
kösi, nagyon korrekt, de hogy lehet beállítnihogy kíírja a szám címet meg ilyeneket?
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
nagyon zsír...
azt nem tudjátok, hogy az a bizonyos legújabb "kiadású" Win7 problémázik még a punk busterrel? mert szivesen visszaraknám, nagyon bejött a W7 😊
azt nem tudjátok, hogy az a bizonyos legújabb "kiadású" Win7 problémázik még a punk busterrel? mert szivesen visszaraknám, nagyon bejött a W7 😊
és azt honnan tudom megszerezni?
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
nem.
idõjárás / System / Mail meg még ezerminden....
Samurize hivatalos oldal
Downloads menüben a screenshotra kattintva megtudod mi mit takar 😊
idõjárás / System / Mail meg még ezerminden....
Samurize hivatalos oldal
Downloads menüben a screenshotra kattintva megtudod mi mit takar 😊
Samurize
Yahoo Widget Engine
MSN helyett Miranda (igaz h kell 2-3óra mire beállítod, de megéri hidd el)
😄
Yahoo Widget Engine
MSN helyett Miranda (igaz h kell 2-3óra mire beállítod, de megéri hidd el)
😄
Sziasztok!
Megvallva az igazat, eléggé nem vágom még ezt a Mirandás meg egyéb tök designes dolgot...de ami zenelejátszó van azon a csajos hátteres asztalon (sub bass monster) annak mi a neve? meg leirnátok nekem egy kér szoftver nevet amit érdemes használni?
Elõre is köszi!
Megvallva az igazat, eléggé nem vágom még ezt a Mirandás meg egyéb tök designes dolgot...de ami zenelejátszó van azon a csajos hátteres asztalon (sub bass monster) annak mi a neve? meg leirnátok nekem egy kér szoftver nevet amit érdemes használni?
Elõre is köszi!
ha vki talál majd vmi megoldást mirandaban hogy a message ablakokban automatikusan gördüljön a beszéd lefelé az ujabb verziókban pls szoljon
elõre is thx
elõre is thx
MSI 770-G45 & X2 240 & Kingston 2GB & Sapphire HD5750 & Gigabyte Luxo M1004 + Superb 460W & Samsung P2250
alakul a kreatív szakkör 😄😄😄
MSI 770-G45 & X2 240 & Kingston 2GB & Sapphire HD5750 & Gigabyte Luxo M1004 + Superb 460W & Samsung P2250
de durva, most nézem hogy már nem lehet törölni a lomtárat alapból 😄
mondjuk ezt nem is bánom mert naponta kb 20x letöröltem szegényt 😄
mondjuk ezt nem is bánom mert naponta kb 20x letöröltem szegényt 😄
http://www.headhunterz.nl/
<#eljen>#eljen><#pias>#pias>