45528
-
#38880 xp-t és egy másik win7-et -
#38879 inenn válogass, hátha találsz olyat ami tetszik -
msstz #38878 Apple logó nélkül nincs, mi? :/ -
#38877 -
Orionk #38876 -
msstz #38875 köszi! -
#38874 VirtualBox-szal mit tolsz?
-
#38873 Azt meg tudod még mondani hogy milyen pluginok kellenek hogy használni tudjam?
A többit köszi! -
#38872 Tess :)
-
#38871 szeretnék én is egy ilyet össze hozni tudsz nekem segíteni?
Windows 7-em van fönnt (ultimate) -
msstz #38870 csaj nélkül üresen vagy, esetleg valami "tipikus" minimal testtel, kockákkal, gömbökkel, mással nincs ez a háttér vagy ennek egy kicsit sötétebb verziója? -
#38869 igazából nemtudom miért zavarná...
hálistennek nem az a rinyálós "féltékenyvagyoknenézzmásnőre" tipus...
mikor együtt vagyunk simán megnézem a másik nő mellét/seggét és 1 szót sem szól...hűséget fogadtam nem vakságot :)
meg 1 kép miatt? ha valamelyik csaj azt mondaná h cseréljem le..abban a pillanatban ott hagynám ahol van..nekem ne szabja meg senki, hogy mi a hátterem.
az asszonykám nem turkál, nem érdekli ki van msnen, vagy hogy milyen emailok jönnek/mennek...megbízunk 1másban, mindent megbeszélünk...
1szó mint 100 nemzavarja, és örülök neki :)
Pethy:
Miranda: Miranda
Wall:Csajszi_Made_by_SimaSuna -
#38868 A miranda skin-t meg a hátteret el lehetne kérni? -
#38867 Barátnődet nem zavarja ez a háttér? Vagy esetleg ő van a képen? :P -
#38866 jelenleg :)
-
#38865 és akkor az otthoni
-
#38864 megtetszett a háttérkép -
msstz #38863 de közben meg macre vered, áh. -
#38862 Win7 x64
-
Apocalipto #38861 Everest ultimate edition -
Orionk #38860 Szabad kérdeznem?
a jobb felső sarokban hogyan hoztad létre az adatok kiírását. -
#38859 + megeszi a Vistás drivereket, és neki is Vistája van. Amúgy meg minden jobbnevű gyártó rég előjött Win7-es driverekkel, olyan sok dolguk nem is volt vele, mivel a Vistásat fel tudták használni. -
#38858 2009.Március óta használom a Win7 RC7100as verzióját..tökéletesen fut rajta minden :)
-
msstz #38857 hülyeséget ne beszélj, van driver. szinte minden hibátlanul ment már az RC-n is. akinek nem régi, értsd több éves gépe volt vagy pedig nem tök új, értsd két hónapos, annál nagyon ritka volt az, hogy nem ment valami. -
#38856 Nah... elég ígéretes melód lehet - énis szivesen hallgatnék zenét... ha lenne melóm :D -
#38855 Aeronak átlátszónak kéne lennie gyárilag, ha van normális VGA a gépedben, semmilyen egyéb macera nemkéne hozzá. -
Apocalipto #38854 Értelek én, én is így vagyok ezzel. Orionk tudna nyilatkozni hogy mennyi mindenre válaszoltam neki a Vista totyikban.
De hogy ne offoljak má', berakom az én zavaros asztalomat is
-
#38853 melóhelyemen:
otthonit majd otthonról -
#38852 Azt mondjuk elismerem, hogy lehet pont ez a kérdése olyan volt, aminél azért lehet irányt mutatni, de ez a vélemény nem csak ebből az egy kommentből áll, és érted, én szívesen segítek másoknak, nem zavar ha valaki sokat kérdez, vannak olyan témák, mint mondjuk a linux, ahol tudom, hogy a kezdőknek nem egyértelműek bizonyos dolgok, és egyáltalán nem fáradtság számomra szájbarágósan, hosszasan leírni, hogy mi hogy van. De saját tapasztaltból tudom, hogy a Google mindenre választ ad, és nem csak piti dolgokra gondolok, amikre amúgy használják az emberek, hanem ha a linux legmélyén elbaszol valamit, akkor arra is könnyen megtalálod a megoldást, csak jó kulcsszavakra kell keresni. -
Apocalipto #38851 Valamelyest valóban jogos a felháborodása, ugyanis tényleg rengeteget kérdezel, és nem csak ebben a topikban. Először guglizz, és ha nem találsz választ, akkor jöhet a fórum. -
Orionk #38850 te egy PRO vagy -
#38849 Jó, persze, csak nem mindenre van határozott válasz, tulajdonságokat illetően meg utána tudsz járni. Érted, nem fikázni akarok senki, de egymás után ledarlsz 5 kérdést és mind olyan, hogy két kattintás lenne. Amennyit én el tudok mondani: RocketDock kicsi, gyors, egyszerű program, ObjectDock meg egy monstrum, többet tud, nem feltétlen van rá szükséged. -
Orionk #38848 beszarok, csak egy egyszerű véleményt kérdeztem.
tudom, hogy más igények vannak, de kiváncsi lettem volna a véleményekre -
#38847 Baszki, kereső, hivatalos weboldal leírása, google képtalálatok, de a legjobbak akkor jársz ha felrakod a trial-t és megnézed. Már csak azért sem értem az ilyen embereket akiknek mindent a szájukba kell rágni, mert mindenkinek mások az igényei és ízlése. Ki kell próbálni... -
Orionk #38846 Az objectdock több lehetőséget kínál mint a rocketdock? Érdemesebb object dock ot használni?
Én objectdock ot még nem használtam ezért kérdezem. -
#38845 Igen, csak az MS ezt tiltja (van is ésszerű indok rá), amúgy nincs vele gáz.
Hát úgy értem, hogy kb. másfél hónappal jött ki előtte az SP1, talán még a program nem volt felkészítve rá, bár a honlapjukon azt írták, hogy megeszi az SP1-et is. De valami félrement, aztán be sem bootolt a gép. Aztá' gyorsan visszamásoltam és utána jaú volt minden. Majd inkább letöltöttem a crackercsapat honlapjáról az eredeti tört állományokat és bemásoltam kézzel, aztán jó lett. Amúgy higyjétek el, semmi értelme, értelmes skin nem volt, Win7-ben lehet variálni az aero felület színét, több nem kell. -
Orionk #38844 Ezt, hogy szétbarmoltad a win-t, ezet kifejtenéd?
Itt ir a vistaglazz-ról
Azt is írja, hogy használatával megsértjük a vista licenszerződést. Ezt nem értem, ha nem szabad használni, akkor minek találják ki? pfff...
Persze az más dolog, hogy sok ember már magához a windows-hoz sem tul legálisan jut hozzá :), de akkor is egy normális programnak néz ki, aminek köszönhetően saját kinézetűvé teheted a win-ed -
#38843 Mindegyik megoldás ugyan az, mindegyikhez ugyan azokat a tört állományokat használják, persze van egyszerűbb megoldás, amikor a program elvégzi helyetted a másolásokat, mert ugye az is egy külön futam, hogy jogosultságot szerezz felette. Amúgy én VistaGlazzal csak szétbarmoltam anno a Win-t, csak volt annyi eszem, hogy csináltam mentést az állományokról. -
Orionk #38842 ezt már én is megnéztem...
több helyen különböző patch-eket írnak, amivel csak összeszednék trójaiakat. Azt hittem, hogy ezt a start eszköztár átlátszóságát valahol simán be kell állítani és kész.
Meg arra a megoldásra lettem volna kiváncsi, ahogyan GonzaloGerardo csinálta -
Orionk #38841 Egy hónapja használok a vistát, egyenlőre jó ez nekem. Meg akarom ezt is ismerni. Majd októberben, amikor kiadják a nagyközönségnek.
Nincs is még rendesen driver win7 alá