Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Gimp
Nyitsz vele egy üres dokumentumot, Transparent/Átlátszó háttérel, és mint a paint-ben, szöveg gombbal írsz rá szöveget. Png-be elmented és kész is vagy vele.
http://flickr.com/photos/zolika90/
ゾルターン
http://www.headhunterz.nl/
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Segitsegre lenne szuksegem . Ez az atlatszo hatteres tema erdekel engem . Nincs Photoshop-om es szeretnek "szavas icon"-kat kesziteni vagy valakit megkerni hogy keszitsen nekem .
Lenne valalkozo ???
Elore is koszonom.
ゾルターン
havonta egy szavazás kellene
jobban rá lehetne gyúrni 😊
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
MSI 770-G45 & X2 240 & Kingston 2GB & Sapphire HD5750 & Gigabyte Luxo M1004 + Superb 460W & Samsung P2250
A halál megoldja a problémákat, nincs ember, nincs probléma. - Joszif Visszarionovics Sztálin
Pundit 3 - C2D - 2GB - GMA - Maverick Don\'t eat too much yellowsnow!
Amúgy emerald az ablakdekorátor? Ha igen, akkor egy gnome-look.org-os linkkel is megdobhatsz. 😉
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ゾルターン
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Eredmény:

1. nem kötözködöm
2. raktam be "bármit is"
"oda kéne figyelni..."
megint kezded a kötöszködést? be írsz egy baromságot és neked áll feljebb?
valaha raktál be ide bármit is? mert sztem nem
szóval légyszi hagyj lógva
thx
MSI 770-G45 & X2 240 & Kingston 2GB & Sapphire HD5750 & Gigabyte Luxo M1004 + Superb 460W & Samsung P2250
oda kéne figyelni...
még mindig vistaval xd

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Kiprobaltam az uj ikonnal .... Tetszik ez a kek szin.
ゾルターン