Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az megint más kérdés, hogy te mi a f..nak ugatsz bele?
S8DJ:
ott a végén, hogy csak szvsz volt, ha neked így tetszik, akkor így tetszik, de ez akkor is csak egy sima háttérkép csre volt.
Üdv
What about the forests?
szerintem egyben... ja és kifejezettem jó a mediaplayer...
MSI 770-G45 & X2 240 & Kingston 2GB & Sapphire HD5750 & Gigabyte Luxo M1004 + Superb 460W & Samsung P2250
Tüntesd el az ikonokat a tálcán (small icons) vedd kissebbre...
Vagy szereted látni az ikonokat? Akkor viszont nem sok kusztoimizásás volt ebben, csak egy sima wallpaper csere...
szvsz volt!
What about the forests?

MSI 770-G45 & X2 240 & Kingston 2GB & Sapphire HD5750 & Gigabyte Luxo M1004 + Superb 460W & Samsung P2250
igaz nem látni ennyire de fasza... 😄

csak tipp 😄

Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.

OK fonok .... de rajtad kivul volt olyan aki comment nelkul is meg tudta tenni .... Koszonom neki .
ゾルターン
Legközelebb meg menj a PS topicba vagy tanulj meg ps-ezni mint ahogy sok más ember is tette ezt elõtted és fogja is tenni.
Tele van a net ps tutorialokkal,és videókkal.
Use the google!!!!!!
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
Ismetelten jo lenne egy kis segitseg .... Ebbol a kepbol kellene nekem csak az ujj atlatszo hatterrel .
Elore is koszi.
ゾルターン

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
Jó ideig nem néztem be...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
ha annyira sürgõs írj neki pü-t
What about the forests?
bár én a szuperhõs témára gondolnék asszem az még nem volt.... XD
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Nem tudom mi lesz a kov. verseny ... lehetne kedvenc filmrol ( PL) ????
ゾルターン
ゾルターン
Hat ... Ilyen lett . Majd meg szeretnek valasztani mas tipusu betuket , es megcsinalom 4-5 kul. szinben . Majd feltoltom valahova , hatha kell valakinek .
ゾルターン
Pundit 3 - C2D - 2GB - GMA - Maverick Don\'t eat too much yellowsnow!
<#lama>#lama> Nem megy ez a atlatszo dolog a GIMP-el ... valaki leirna hogy a p...ba kell . koszonom
(A szoveg az megvan , de az istennek nem talalom hogy teszem a hatteret atlatszova.)
ゾルターン
*Pl.: egyik nagy hibája, hogy full primitív, legalább annyira, mint az összes Win-es dock program. Nem lehet beállítani, hogy az ablak ne a dock alá vagy felé kerüljön maximalizáláskor, hanem úgymond dokkoljon, sajátítsa ki magának azt a helyet, az ablak ne méretezõdjön teljesképernyõre, mert akkor már takarná a dock-ot. Meg az éppen futó programok és a minimalizálás is elég szarul van megoldva. AWN az, ami hasonlóan mûködik az OSX-es dock-hoz.
Gurubefree: Gnome/GTK alatt AWN, nincs jobb szerintem.
Cario Dock - nemtom hogy lesz az oldal angol, de tuti jó cucc, nemrég jelent meg a 2!
Avant Window Navigator - én ezt használom, megvagyok vele elégedve
ゾルターン