Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valaki tud magyar nyelvrõl omnimo 5-höz?
Az az igazán nagy ember, aki hozzá tud segíteni másokat hogy nagynak érezzék magukat.
Ismer valamelyikõtök olyan oldalt ahol már lehet lelni retina dpi felbontású képeket?
All hail the double x!
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
start orb-t nem tudom honnan szedtem, object dock iconok meg rocket dock oldaláról vannak asszem black beuty a neve :D
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
Ha leszedtem egy custom temat win7-rol,ilyen telepitoset,hogy tisztithatom meg tole teljesen a windowst,mivel meg a log in screen megmaradt?
fencest hasznalok , 2 kattintas es eltunik/megjelenik a sok ikon az asztalon ;)
http://www.stardock.com/products/fences/
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
vége a nyárnak és még nincs kinn a deszktopomon a balcsi hõfoka!
HELP pls!

Apple Mac gépek alapértelmezett operációs rendszere.
NOKIA Lumia 800 White @ Mirosoft Surface RT 64GB
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
