45528

résztvevő asztalok
jelentkezni a kép mellé írt szolid "versenyre" szöveggel lehet, szavazás majd

• Japep

Hello.
    Milyen programot ajánlotok az ikonoknak (értem ez alatt amit pl. látok egy üzenettel alattam, hogy úgy fent vannak az ikonok)?

XP-n Rocketdock-ot használtam, azonban Win 7-re (64 bites) már az nem jó. Tudtuk ajánlani valami jól bevált programot, amibe házilag készített ikonokat is berakhatok? :)
    Köszi előre is. Üdv.
  • Minstrel
  • Panzeradler #44923
    Egyszerű:)
  • ressy14
    az a win7 alap óra és dátum app furán mutat, de különben pofás!
  • pat3r
  • pat3r
  • pat3r
    Így néz ki az én asztalom [IMG][/IMG]
  • CalebJoe
  • Petka
    Fordítva :D
  • Petka
  • Interstate 95
    Tud valaki néhány oldalt ahol normális Win 7 gadget / sidebire -ok vannak szép számmal ?
  • Ryder62
  • tompka
    kép
    Jobb katt-> Download Original
    4608x3456 a felbontás. Saját fotó. :)
  • TopGun
    Hello! a wp-t elkerhetem, ha megvan jo nagy felbontasban az meg jobb lenne, foleg ha nem 16:9-es!
  • cement
    A hilton lemaradhatott volna a keprol, annyira csunya szegenyke
  • zotja
    jobb felső widget-t honnan szedted? :)
  • Rash87
    wp-t kérnék.
  • zsoltioregon
    Nyet
  • kamionosjoe
    Hát a lottón nyertél-e? :D
  • k0trapali #44906
    Egyszerű mint a faék.

• zsoltioregon
    Roxfort varázslóiskola :)
  • tompka
    Jelenleg:
  • Maxtreme
    jajj dehogy értettelek félre.

Persze, ebben is van valami, hogy ezek az izék csak fölösen használják az erőforrást, ill azt is elfogadom és megértem ha valaki pl classic stílusban használja a windows-át, háttér nélkül akár.
    Mindenkinek más tetszik, és ez így van jól! :)

Nálam ez ilyen beteg fétis :D

Am köszi:)
  • precision
    letöltöd, kiírod CD -re és bebootolsz róla... még telepíteni sem kell, ki tudod próbálni előtte a rendszert

amúgy 100%, hogy támogatja
  • tenkenorman
    Off: van oldal ahol meg tudom nézni hogy a laptopom kompatibilis e a legújabb ubuntuval?
  • robotnyk
    nem tetszik hogy a tools ikonok ennyire szétszórtan vannak, ráadásul összekeverve a dokumentumokkal... ráadásul ennyi ikon... nem tart sokáig a betöltés?

• AndrewT
    tetszik a lomtár tejfölös ikonja, a vezérlőpult fogós ikonja és a teljesen átlátszó startmenü. wp-t kéhetnék?
  • Blekk Síp
    Köszönöm! (=
  • precision
    remélem nem értetted félre, most nem leszólni akartalak, vagy mást aki ilyesmit használ :) nagyon jól néz ki a te desktopod is, jól össze van rakva, szép, csak leírtam a véleményem ezeknek a visual effecteknek a hasznosságát illetően :)

a desktop szépítésnek néha azért van értelme, egy dock pl. sok hasznos feature -t tud amellett hogy jól néz ki
    a rainmeter vagy bármi egyéb widget/gadget program erényeit és funckióit pedig nem kell sorolnom :)

de persze értem, egy skin vagy theme nem hordoz semmi új funckiót, ahogyan egy új wp sem, de nem is változtatják meg a rendszer működését, nem igényelnek több erőforrást mint ha nem lennének (értem ezalatt hogy a gyári wp és téma is ugyanannyit fogyaszt mint egy custom téma és háttérkép)

de még egyszer mondom, no offense :) látszik a munka a desktopodban és jól is néz ki, nem egy ízléstelenül összedobott valami az biztos :)
  • Maxtreme
    tudom hogy bent van, nyilván innen szedték az ötletet.
    Persze, sok értelme nincs, de ha azt nézzük akkor a desktop szépítésnek se. :)
  • zsoltioregon
    Sokan dolgoztam rajta:

• precision
    Ubuntu -ban is benne van ez a hullámzó ablak effekt, meg még tonnányi más egyéb :) de sosem értettem, mi értelme van annak, hogy ha arrébhúzok egy ablakot akkor az így viselkedik :) látványos, de gyakorlati haszna 0, hosszú távon inkább zavarónak mondanám :)
    pl.:
  • Maxtreme
    thx :)

wall

Aztán a méretezését rádbízom :D
  • Maxtreme
    ó persze, meg a hajszálait egyesével :D

44890: WindowFX5
  • xido
    Na ha még a háttér csajon a ruhát a szél lengetné,megemelném a kalapom:)
  • Blekk Síp
    Ez milyen progi ez? Kvajó. (=
  • Martin82
  • setuh
    szuper
    Wp-et elkerhetem?:)
  • Maxtreme
    Hogy ne csak képek legyenek :)

• Maxtreme
    V2 :) (hőmérséklet-kijelzés javítva, egymásba érő feliratok javítva)