45528
-
#39520 Hegi ezt próbáld meg : http://download826.mediafire.com/cybnvud9whlg/fkmdm1dizgm/UniversalThemePatcher-x86.rar -
#39519 csak sima windows-os gadget , képvetítő -
#39518 ja -
#39517 amugy a kép oldalan a metallica-s borito az miaz? Cd art display vagy mi? -
#39516 az explorer.exe már megvan, de a téma nem működik nálam...
fehér lett az egész :D -
#39515 ezt nem értem... még a tulajdonjogot is áttettem erre a felhasználóra... -
#39514 bocs most nem vagyok otthon de ha hazaérek meg nézem hogy hogyan csináltam de addig keresgélj a google-n hogy hogy kell VS-t telepíteni w7-re :) -
#39513 még az engedélyeket se engedi módosítani.....
nemtom mi a faszt kéne vele csinálni... -
#39512 -
#39511 2x is patcheltem :D -
#39510 ezért kell patchelni :P
én úgy szoktam hogy átnevezem az eredetit, pl. exploreroriginal.exe-nek, aztán bemásolom a módosítottat és akkor indítom újra az explorer.exe-t -
#39509 lehet, hogy hülye kérdés, de hogy lehet kicserélni az explorer.exe-t? Akárhogy trükközök, mindenhogy írásvédett (nemtudom se átnevezni, se a másikat a helyére másolni). Még úgyis, hogy a folyamatok között leállítom. -
#39508 amúgy újabb :P
-
#39507 ELőször is ha még nem patchelted a windowst ezzel http://uxstyle.com/ tedd meg
Utána át kimásolod az explorer.exe-t azt bemásolod a Windows mappába de előtte nevezd át az ottani explorer.exe-t exploreroriginal.exe-nek.
Aztán a témát a Windows/Resources/Themes be másold be
Nyisd meg a Feladat kezelőt (CTRL+Alt+Del) és állítsd le az explorer.exe-t aztán File -> új feladat és explorer.exe-t írd be.
Ekkor megváltozik a startgomb. aztán aztalon jobb klikk , Személyreszabás és kikeresed a témát asszem ennyi. itt még van egy halom visual style win 7 hez : http://www.deskmodder.de/phpBB3/viewtopic.php?f=219&t=11737&st=0&sk=t&sd=a -
#39506 de hogyan kell telepíteni ?:D -
#39505 ez a téma kurvajó :) -
#39504 akit érdekel itt van : http://k-johnson.deviantart.com/art/Clearscreen-Sharp-for-Windows7-141360821 ha a tálca vastagabb máshogy néz ki a start gomb -
#39503 win 7 most :
(A tálca most még vékonyabb, ahol a rocketdock alja van odáig ér az alap/normális) -
#39502 probláma megoldva csak nem enged uj ikonokat berakni:S -
#39501 Nah rklauncher megvan de hol tudom azt beállitani hogy fent legyen vagy lent, mekkora legyen, milyen ikonok legyenek rajta, mert rákattintok jobbklikkel és semmi:S[tudom vlszinü noob kérdés de vki segithetne:(] -
#39500 Srácok az RKLauncherbe belelehet pakolni ezeket az ikon pakkokat amiket linkelgettek? Ha igen akkor az RKLauncher az kompatibilis XP-vel?
Előre is Köszi a választ! -
#39499 Hm, pont egyszerre ugyan az a háttér. :P Pedig eskü meg van már vagy 2-3 hete. :) Pont egy ilyen kis aranyos dock ikonpakkal együtt találtam rá. :D -
#39498 Szokásosan nincs befejezve:
+1 egy fasza zenelejátszó :) -
romii #39497 enyém:
-
#39496 srácok most van fent 1 vista inspiratom, RK LAuncher dock rámegy a kicsike xp-mre? mert akkor ezt az ikon pakkot amit linkelt kakoskalacs akkort tudnám használni nemde? -
#39495 köszi -
#39494 Icon pack
WP
Cd Art display Skin -
#39493 wp , ikon , player -
#39492 mi mindent ? :_D
Nekemis tetszik :)) -
#39491 Mindent kérek!! -
#39490 birom az ilyen fekete fehér háttereket:-) ez is tetszik -
#39489 -
#39488 engem nem zavar ..... meg amugy is csak proba keppen csinaltam .
Ezt hasznalom :
-
Apocalipto #39487 Atyaég -
#39486 köszi -
#39485 nem folyik ki a szemed ettől a háttértől? -
#39484 Eleg egyszeru .. nem vagyok otthon a Samurize dologban .
-
gyuszi1987 #39483 Üdv!
Nem tudja vki, h h lehet a miranda fájlküldését beállítani? Mert csak 2-3 kával tudok küldeni, fogadni.
Válaszokat köszönöm előre is
-
#39482 köszi! :) -
#39481 Link + asztalon jobb klikk -> Change desktop background. Felugró ablakban első fül a témák, a letöltött tömörített állományt csak úgy natúron betallózod, magától feltelepíti. Customize alatt tudod komponensenként (Témák, Ikonok, Kurzor, stb) beállítani. Dock programok: Avant Window Navigator (AWN), Cairo-Dock (az új OpenGL-es nagyon látványos, de tele van idegesítő dolgokkal, a beállító panel meg egy odafosott szarkazal, de meg lehet csinálni jóra), Kiba-Dock (ennek utóbbinak nem tudom hol áll a fejlesztése, egyszer már abbahagyták elvileg, most látszólag megint megy. Legutóbb amikor láttam nem volt stabil, de fejlettségre elég brutál, saját fizikai motorja van, a dock ikonok fizikával rendelkeznek, lehet dobálni őket mint egy labdát, meg "bedúrni a tömegbe" és pattognak az ikonok az egész képernyőn. :D). Panelnak a jobbklikkes tulajdonságok menüben tudsz adni háttérképet, háttérszínt, átlászóságot, stb.
Ha van még egyéb kérdésed, akkor szerintem CheeBee nevében is mondhatom, hogy szívesen állunk rendelkezésedre. :)
ui.: van Ubuntu topik az SG-n, meglepően forgalmas szokott lenni, oda is jöhetsz.