Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://facebook.com/musicleander
Van itt aki tulságosan ráér és Miranda téren picit kiokositana? 😊
Hogy tudnám ien csirivirin megcsinálni mint egy két képen?!
Köszi elöre is 😊 !
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Nem tudom ki mennyire ismeri ezt de fel lehet rakni win7-re is : http://www.litestep.net/
És egy jó téma hozzá:
http://chiwou.deviantart.com/art/VPR-LS-113179695
http://facebook.com/musicleander
ha igen akkor neki szól: <#idiota>#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB
Pundit 3 - C2D - 2GB - GMA - Maverick Don\'t eat too much yellowsnow!
Azon gondolkozok, hogy szerintem a Vistában a játékok mappa csak egy virtuális mappa, fizikailag nem létezik sehol. De lehet tévedek, ha valahol létezik akkor úgyis a Users/Neved/ alatt találod.
Egyéb: vistában ugyebár van a játékok mappája. Na azt hogy tudom rátenni a rocketdockban stacks-ként? Mert nem tudom betallózni, mivel nem mutatja sehol, ráadásul ráhúzni se lehet...
スラッグ
Program Files > RocketDock > Docklets
mappába, majd a dock-ra jobbklikk alatt hozzá tudod adni.
És hogy lehet mûködésre bírni?
Angolul nem nagyon értek! <#vigyor3>#vigyor3>
Ilyet hogy tudok csinálni?
Dock az megvan hozzá.
de ezen kívül még 8 fajta lejátszót kezel
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
koszi
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
スラッグ
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
スラッグ
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Zenére még próbáljátok ki a Listen-t. Nekem ez tetszett a legjobban. Csomó kreatív dolog van benne. Van Content menü ahol a legtöbbet hallgatott számokból, elõadókból, albumokból van statisztika. Van Context menü ahol az éppen lejátszott zenébõl ajánl neked a lejátszó népszerûség alapján új számokat, de persze mutatja a többi albumot is. Van Lyrics menü ahol pedig az aktuális zenéhez mutat feliratot és MINDIG mindenhez talál. Nekem a dalszöveg miatt volt amiért megfogott. Meg szerintem sokkal elõnyösebb a felépítése mint a Rythmbox-nak. GTK natív program amúgy, XUbuntu-ba alapból ezt teszik. Próbáltam a többi zenelejátszót, nem jöttek be, Songbird is valahogy egy NEM natív idegen és lassú program volt. Rythmbox meg valahogy annyira túl primitívnek tûnik. Nekem ez volt a fav program, és amúgy van hozzá plugin manager, fel lehet vértezni minden jó dologgal.
スラッグ
Zene téren próbálkoztam már Exaile-al, de ez az oldalt lapozható átlátatatlan zenegyûjtemény felhúzott, így maradtam a Rythmbox-nál. Ez az iTunes-os keresõs kialakítás nagyon bevált, és iPod mellett képes kezelni bármilyen mp3-lejátszónak titulált flashmemóriás külyüt is. Egyedül egy baj van vele: ha terheled a procit izomból, néha egy pillanatra elhallgat a zene. Ez bejegyzett bug, de még nem javították - remélem 9.10-re kilesz.
A Cario Dock nekem kissé szokatlan volt, nemis foglalkoztam vele. AWN - még ha effektekben kicsit szûken van - sztem a legjobban kusztomizálható cucc. De van még kb 9 másik is: 10 Mac OS X-Like Dock for Linux
elsõ próbálkozásom. az lenne a kérdésem, hogy hogy lehet betenni órát, idõjárást, tv mûsort?
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
スラッグ

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Üdv!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"