Hogy néz ki az asztalod?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CheeBee9
Hát ezzel kapcsolatban sajnos nem tudok információval szolgálni :]

Pundit 3 - C2D - 2GB - GMA - Maverick Don\'t eat too much yellowsnow!

CheeBee9
Az nekem se akarja megjeleníteni a zene adatait :/ remélem a Karmic-ra javítva lesz

Ability
Bocsi a sok hsz-ért.

Cheebee: nem olvastál valahol arról, hogy a gnome music applethez készül-e, és ha igen, akkor mikor Listen Music Player támogatás? Mert én nem vagyok hajlnadó mást használni, nekem az a beszt, és minden screenlet és plugin és applet támogatja, csak pont az nem, pedig jó volna, használnám. Régen azt hiszem volt is benne ilyen támogatás, aztán kivették, és késõbb nem is volt jó hozzá, mert azóta kijött egy teljesen új széria.

Serva: így utólag amúgy én ugyan ezt kérdezném azoktól, akik dock-ot használnak superbar mellett. 😄
Ability
Ha esetleg más is ráharap, vagy használja, vagy valami (ez igazából ilyen téma oldal, nagyon sok program képes használni õket, nem kimondttan egyre van írva) akkor ezt jó lenne megszerezni, innen csak pénzért lehet letölteni. :/
Ability
Japp, és ez nem csak egy widget, hanem konkrétan háttérrel együtt, saját stílussal kicseréli az egészet. Lehet böngészni, rohadt sok van belõle. Win-es programot nem próbáltam ki, csak láttam hogy ott van, Linux alatt máshogy használom.

link
sevra
értem , amugy szép =]

zolo
Ilyen órát lehet Xp-re is varázsolni?

http://flickr.com/photos/zolika90/

Ability
Mert fent akkor is látom, ha az asztalt ablakok takarják el, viszont ha elmegyek a géptõl, akkor az asztalon messzirõl is látszódik + jól néz ki. 😄
sevra
minek ide 2 óra? 😄

Ability
Ja és most nézem, hogy el van állítódva az asztalon levõ nagy óra, de amúgy az dinamikus. 😄
Ability
Újra Ubuntu. Kicsit össze van csapva még, elsõ próbálkozás, hiányos is, jobb alulról hiányzik a NowPlaying Screenlet, valamiért nem akar elindulni, de azé' mutatóba csak jó lesz.

kakaoskalacs

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

kakaoskalacs
ahah szal nemjo 😄DDD

kakaoskalacs
[url=http://iaro.3dmax.hu/kep/wallpapers_BECK_swordfish-II(1.6)_1920x1200_57602.jpg]http://iaro.3dmax.hu/kep/wallpapers_BECK_swordfish-II(1.6)_1920x1200_57602.jpg[/url]

Frosty01
k giev me ur walpapar. tnx

practitioner of the forbidden arts of death

kakaoskalacs

BECKHAM7
wp kérhetnékem van <#idiota>

linkeld be nekem kérlek!

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB

sevra
winampba természetesen

Hegi90
Számot/hangerõt mivel váltasz?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

predator1982
tudom hogy csak ezt irom, de ez is nagyon tetszik:-)

pred

desigo
köszönöm!
sevra
nm=)

Pethy23
Köszi!!
sevra
enjoy :>

desigo
nice háttér !
el is kérném...
sevra
samurize winamp media plugin

Pethy23
Enyém most ilyen:
Most semmi tuning😊

Pethy23
Hátteret elkérhetném😊 Köszi elõre is!
JohnnyNapalm
az a playing nagyon faja
mivel tudod így kiiratni?

sevra
én még mindig xp

CheeBee9

Ability
A-a. Indexelõ alacsony prioritással futott, ha használtad a gépet, akkor ki is írta, hogy visszavesz magából, nekem soha nem is kerregett tõle a vinyóm, még ha újraépítettem vele az index állományokat sem. És alapból indexelõ is csak akkor fut, ha valamilyen módosítás történt az indexelõ alá esõ mappákban. Én arról beszéltem, hogy kilépsz egy játékból és vissza akar tölteni mindent a memóriába, na akkor kerregett rendesen. De lehet akinek lassúbb vinyója van ott indexelõ is kavarhatott, nekem az sosem tett be.
Frosty01
amit ki is lehet kapcsolni ^^

practitioner of the forbidden arts of death

Vistánál nem a superfetch kerregtette a vinyót, hanem az indexelés...
Ability
Win7 is csak egy Vista, kicsit okosabb Vista. Elavult gépeken magától lekapcsol pár service, kevés memóriánál a superfetch nem tölti elõre a programokat, illetve a superfetch már nem olyan "agresszív", és nem kerregteti a vinyót. A Win7 nagyon jó irány, és nagyon jóra sikerült, csak az emberek nem tudják elfogadni, hogy a Vista sem volt szar, és nélküle Win7 sem lenne. Lehet hatékonyabb lett pár dolog, de teljesítmény terén leginkább ott a fordulat, hogy kicsit önálló lett, és gyenge gépeken visszavesz magából.
Vistától felfele a memória fogyasztás nem mérvadó - mármint az olyanoknál, akik voltak hajlandóak utána olvasni a memóriagazdálkodásnak, úgy látszik, te nem.
CheeBee9
Kicsit gyorsabb. Ja meg:

1G RAM-nál a Vista 700-at evett, 300 a lapozóban.
1G RAM-nál a Win 7 500-at eszik, 500 a lapozóban.

Ennyi 😄 Szarnak a pofon...

CheeBee9
A Win 7 az egy Vista SE, mint a 98-nál anno...

Pethy23
TuneUp progiva úgy tudom meglehet de én nem nyúlok bele amíg nem jön ki progi!

Tapasztalataim, a Vista SP1-el és Win 7 RTM-el kapcsolatosak!

Amiket én tapasztaltam használhatóság szempontjából!

Tálcát lehet használni gyors-gombként Win+1,2,3...

Ablakokat könnyen lehet helyezni, akár gyorsbillentyûkkel pl win + jobra nyil stb...

Win 7 telepítés után számos eszközt felismer telepítés nélkül!

Gadgetek-hez nem kell futnia a hülye sidebarnak!

Kezelhetõbb UAC!

Sokkal jobb windows intézõ!

WMP 12 használható, és szebb mint a 11!

Beépített nagyító, képmentõ program!

Sticky Note nem gadget formájában fut hanem rendes programként!

--- Hirtelen ennyi!
Hogy érted hogy tálca témájának megváltoztatása?
mflex
Nem írtál semmit lényegest, remélem tudod, csak valami szekta féléhez hasonlítottál, akiknek semmi bajuk nem volt a vistaval, ezért kár volt koptatni az ujjaidat.

De miért nem írod le azt a rengeteg változást?

Mi az, hogy RENGETEG?

Jöhet pm-ben is, nagyon kíváncsi vagyok a rengeteg ég és föld változásokra!!!

Jah, és a tálca témájának megváltoztatására is érdekel, lehet, hogy lehetséges, én nem tudok róla.

What about the forests?

Pethy23
Ha neked bejött a Vista akkor ahhoz a maréknyi emberhez tartozol akinek szintén ez a véleménye!

Én személy szerint rengeteg változást tapasztalok, használhatóság téren!

A vista sp2 meg úgy tudom csak biztonsági frissítéseket gyûjtötte össze ismét, de lehet rosszul tudom!
mflex
Mármit a W7 tálcáját, meglehet változtatni?

Egyébként meg félreértettél, mert azt írtam, hogy a megjelenéstõl számítva használtam a vistat, ahhoz képest (sp2), nem olyan kurva nagy durranás a W7-t.

De mi a kettõ között az a kurva nagy ég és föld különbség?

Ezt leszámítva mac user vagyok, szerintem ez már kiderült elég régóta itt, de mivel van asztali PC és egy asus gv50-es laptopom is a macpro mellett, amit fõleg a párom használ, nyilvánvalóan a legújabb winfost teszem fel rá.

Nálam a vista több év alatt egyszer nem fagyott le, nem csinált olyat amitõl itt egyesek hányni tudnának.

Szóval egyszer kiváncsi lennék már mi az ég és föld a kettõ között, mert egy osx és win között ez a szóhasználat simán illik rá, de vista vs w7 között enyhény túlzás.

És most nehogy azzal kezdjétek, hogy több memóriát fogyaszt, vegyél bele, lassan a kenyér többe kerül, mint egy szaros memória, tényeket írjatok és olyan írjon akinek nem 1 vagy 2 hónapig volt a gépén fent az a HÁNYADÉK VISTA!!!

What about the forests?

Egyátalán nem ég és föld a kettõ max a kinézetben. Tekintve, hogy a Win7 a vistára épül...a W7 lényegében egy Vista sp3
szucsy89
vistát azért ne vegyük már egy kalap alá a win7el, ég és föld a kettõ😊

személyes tapasztalatok alapján legalábbis mindenképp.
Pethy23
akkor tényleg nem értem hogy tetszhet neki a vista w7 után 😄
csokalaci
szerintem
#38420 és #38428 eléggé w7 😄

http://facebook.com/musicleander

Pethy23
Meg változtatni meglehet!

Nem értem miért mered fényezni a Vistat amikor még kezedben se volt W7!

Ég és föld a különbség...
mflex
ok, no problem 😊

What about the forests?

JohnnyNapalm
én csak válaszoltam a topik címében feltett kérdésre😊
nincs odaírva sehova hogy ez téma a versenynek van fenntartva 😄