Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pundit 3 - C2D - 2GB - GMA - Maverick Don\'t eat too much yellowsnow!
Cheebee: nem olvastál valahol arról, hogy a gnome music applethez készül-e, és ha igen, akkor mikor Listen Music Player támogatás? Mert én nem vagyok hajlnadó mást használni, nekem az a beszt, és minden screenlet és plugin és applet támogatja, csak pont az nem, pedig jó volna, használnám. Régen azt hiszem volt is benne ilyen támogatás, aztán kivették, és késõbb nem is volt jó hozzá, mert azóta kijött egy teljesen új széria.
Serva: így utólag amúgy én ugyan ezt kérdezném azoktól, akik dock-ot használnak superbar mellett. 😄
link

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
linkeld be nekem kérlek!
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
1G RAM-nál a Vista 700-at evett, 300 a lapozóban.
1G RAM-nál a Win 7 500-at eszik, 500 a lapozóban.
Ennyi 😄 Szarnak a pofon...
Tapasztalataim, a Vista SP1-el és Win 7 RTM-el kapcsolatosak!
Amiket én tapasztaltam használhatóság szempontjából!
Tálcát lehet használni gyors-gombként Win+1,2,3...
Ablakokat könnyen lehet helyezni, akár gyorsbillentyûkkel pl win + jobra nyil stb...
Win 7 telepítés után számos eszközt felismer telepítés nélkül!
Gadgetek-hez nem kell futnia a hülye sidebarnak!
Kezelhetõbb UAC!
Sokkal jobb windows intézõ!
WMP 12 használható, és szebb mint a 11!
Beépített nagyító, képmentõ program!
Sticky Note nem gadget formájában fut hanem rendes programként!
--- Hirtelen ennyi!
De miért nem írod le azt a rengeteg változást?
Mi az, hogy RENGETEG?
Jöhet pm-ben is, nagyon kíváncsi vagyok a rengeteg ég és föld változásokra!!!
Jah, és a tálca témájának megváltoztatására is érdekel, lehet, hogy lehetséges, én nem tudok róla.
What about the forests?
Én személy szerint rengeteg változást tapasztalok, használhatóság téren!
A vista sp2 meg úgy tudom csak biztonsági frissítéseket gyûjtötte össze ismét, de lehet rosszul tudom!
Egyébként meg félreértettél, mert azt írtam, hogy a megjelenéstõl számítva használtam a vistat, ahhoz képest (sp2), nem olyan kurva nagy durranás a W7-t.
De mi a kettõ között az a kurva nagy ég és föld különbség?
Ezt leszámítva mac user vagyok, szerintem ez már kiderült elég régóta itt, de mivel van asztali PC és egy asus gv50-es laptopom is a macpro mellett, amit fõleg a párom használ, nyilvánvalóan a legújabb winfost teszem fel rá.
Nálam a vista több év alatt egyszer nem fagyott le, nem csinált olyat amitõl itt egyesek hányni tudnának.
Szóval egyszer kiváncsi lennék már mi az ég és föld a kettõ között, mert egy osx és win között ez a szóhasználat simán illik rá, de vista vs w7 között enyhény túlzás.
És most nehogy azzal kezdjétek, hogy több memóriát fogyaszt, vegyél bele, lassan a kenyér többe kerül, mint egy szaros memória, tényeket írjatok és olyan írjon akinek nem 1 vagy 2 hónapig volt a gépén fent az a HÁNYADÉK VISTA!!!
What about the forests?
személyes tapasztalatok alapján legalábbis mindenképp.
Nem értem miért mered fényezni a Vistat amikor még kezedben se volt W7!
Ég és föld a különbség...