45528
-
#40160 Téma
Start gomb -
#40159 Új tigrisem van
Samurize valamiért nem jó!
Ha fut akkor az ablakokat nem lehet teljes méretbe tenni mert felül lesz egy sáv mintha addig tartana az ablak fölötte fekete csík! -
BBencze #40158 Adnál egy linket a témádhoz? Előre is kösz. -
#40157 thx,jo az 1920x1200-as is;) -
#40156 Én is köszi :D -
#40155 köszi ^^ -
#40154 tess a pikcs :)
-
#40153 innen le tudod szedni
Van több méret is de úgy látom 1680 nincs :S -
#40152 wp-et kernek 1680-ba ha lehet -
#40151 Húú de rég használtam Samurize-t!
Hol találok tutorialt ahhoz hogy hogyan tudok media player lejátszási infót kiíratni?
Nagyon elfelejtettem ezt az egészet... -
#40150 fuck you wallpaper
akiknek kellett^^ -
RYO21 #40149 Hát egy kis frissítés ráférne, a desktopomra, csak nincs semmi ötletem, hogy, hogy nézzen ki. Ti tudnátok ajánlani nekem valami jó dizájnt, hátteret, témát?
(alacsony felbontás, + imádom a japán autókat)
Jelenleg így néz ki:
-
#40148 de csak jobb klikk és a kompatibilitását állítsd át -
#40147 Mi a szösz!
Samurize Win7 alatt nem fut? -
#40146 Köszi! -
#40145 itt is van egy pár -
#40144 pl -
#40143 Rendezkedtem már én is egy kicsit:
Ha tud valaki jó tigrises hátteret/háttereket az szóljon min 1440x900-as felontásban! -
#40142 WP pls. k*rvajó :D -
#40141 ááá ezer köszönet!! -
#40140 Ah tényleg bocs, ahogy nézem ha lerögzíted tálcára sima intézőnek teszi le. Viszont találtam egy másik módszert. Tűzd le intézőt tálcára. Lezárt állapotban. (mikor nem fut) Shift+jobb katt rá és a felugró menüből beállításokban az elérési útvonalat (alapméretezettben ez van benn: SystemRoot%\explorer.exe) írd át erre:
%SystemRoot%\explorer.exe /e,::{20D04FE0-3AEA-1069-A2D8-08002B30309D}
Így most már tuti hogy a sajátgép fog bejönni. -
#40139 Nekem ilyen jön be...
Rögzítem a tálcán a Számítógépet és ha megnyitom akkor ezt adja be:
-
#40138 Hmm. Nekem is az jön be alapból ha intézőt indítom. De amint elmondtam előbb az ikonról nekem rendesen bejön sajátgép. -
#40137 ....
Próbáld ki!
Nem a meghajtók jönnek majd be hanem buzi dokumentumos rész!
Ezt kéne valahogy megoldani! -
#40136 Jaa, nem az a legegyszerűbb, hogy csinálsz egy ikont sajátgépről azt lerakod tálcára? :D
(intézőből alt-ot lenyomva kihúzod computert, és lesz egy ikonod amit elindítva bejön sajátgép a meghajtókkal. utána csak lerakod tálcára és kész.) -
#40135 De nekem úgy kéne hogy egy Sajágép ikon legyen ott és arra klikkelek és bejön a sajátgép! -
#40134 azért nem guglizok mert arra kidob minden sajtrágó lóf*szt is, és én olyat szeretnék ami nektek is bevállt esetleg, és vírusmentes, és használható :) -
#40133 Mivel én win7-es vagyok nem használom, és nem is próbáltam, de egy kis google-zés után ezt találtam ami ingyenes: http://www.bionixwallpaper.com/
Remélem megfelel, vagy vársz arra akinek van tapasztalata az ügyben. -
#40132 szükségem lenne egyo lyan mini programra, vagy scriptre, ami váltogatja a háttereket bizonyos időközönként egy megadott mappából. tudtok ilyesmiről?
(win vista x64em van ha ez számítana valamit) -
#40131 Mert nem jól csinálod.
Jobb gomb a tálcára, és teljesen új eszköztárat hozz létre, ahol a sajátgépet adod meg mappaként, amiből a meghajtók kinyílnak intézőben. (Computer ha angol a windowsod)
Kikapcsolt feliratokkal a végeredmény:
-
#40130 Hogymi?
Sajátgép kell a tálcára, le is rakom de nem a szokásos meghajtós ablak jön be hanem buzi dokumentumok (videók,filmek,képek stb.) -
#40129 Ha toolbarra gondolsz, akkor csinálj egy újat és add meg neki sajátgépet elérésként. Unlock tálcát, majd jobb gombbal a toolbarra a menüben kikapcsolod feliratokat és csak az ikonok lesznek felsorolva.
SimaSuna: Ez a háttér hatalmas. :D -
#40128 na kis Update jött :)
-
#40127 Abban segítsen nekem valaki hogy Win7 alatt hogy lehet a tálcára rakni a Számítógépet úgy hogy a C:,D: és egyéb meghajtóim jöjjenek be ne ez a buzi dokumentumos izé hogy képek,videók stb.!? -
#40126 Karaj, most akartam linkelni enyémet is ha esetleg nem jönne össze, de látom sikerült. :D -
#40125 Na remélem így jó lesz!
WP -
#40124 kell ez a wp :D -
#40123 Azta!
A WP-t akartam linkelni de úgy néz ki ez sikerült! -
#40122 Attól függ miben mentesz, jpeg-nél megkérdi mentés előtt a minőséget. 10-estől felfelé már elég jó, csak méretet is ésszerű figyelembe venni. 12-esnél már majdnem 2x akkora a fájl mérete, viszont legtöbb esetben semmit nem venni észre a képen. -
#40121 ez lol kép :D