Hogy néz ki az asztalod?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Imrusssss
szeretnék én is egy ilyet össze hozni tudsz nekem segíteni?
Windows 7-em van fönnt (ultimate)

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

csaj nélkül üresen vagy, esetleg valami "tipikus" minimal testtel, kockákkal, gömbökkel, mással nincs ez a háttér vagy ennek egy kicsit sötétebb verziója?

SimaSuna
igazából nemtudom miért zavarná...
hálistennek nem az a rinyálós "féltékenyvagyoknenézzmásnõre" tipus...
mikor együtt vagyunk simán megnézem a másik nõ mellét/seggét és 1 szót sem szól...hûséget fogadtam nem vakságot 😊
meg 1 kép miatt? ha valamelyik csaj azt mondaná h cseréljem le..abban a pillanatban ott hagynám ahol van..nekem ne szabja meg senki, hogy mi a hátterem.
az asszonykám nem turkál, nem érdekli ki van msnen, vagy hogy milyen emailok jönnek/mennek...megbízunk 1másban, mindent megbeszélünk...
1szó mint 100 nemzavarja, és örülök neki 😊

Pethy:
Miranda: Miranda

Wall:Csajszi_Made_by_SimaSuna
Pethy23
A miranda skin-t meg a hátteret el lehetne kérni?
oliwwer
Barátnõdet nem zavarja ez a háttér? Vagy esetleg õ van a képen? 😛
SimaSuna
jelenleg 😊

pxxl
és akkor az otthoni

All hail the double x!

Piloss
megtetszett a háttérkép

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

de közben meg macre vered, áh.

Piloss
Win7 x64

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

Everest ultimate edition
Szabad kérdeznem? <#szomoru1>

a jobb felsõ sarokban hogyan hoztad létre az adatok kiírását.

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Ability
+ megeszi a Vistás drivereket, és neki is Vistája van. Amúgy meg minden jobbnevû gyártó rég elõjött Win7-es driverekkel, olyan sok dolguk nem is volt vele, mivel a Vistásat fel tudták használni.
SimaSuna
2009.Március óta használom a Win7 RC7100as verzióját..tökéletesen fut rajta minden 😊
hülyeséget ne beszélj, van driver. szinte minden hibátlanul ment már az RC-n is. akinek nem régi, értsd több éves gépe volt vagy pedig nem tök új, értsd két hónapos, annál nagyon ritka volt az, hogy nem ment valami.

CheeBee9
Nah... elég ígéretes melód lehet - énis szivesen hallgatnék zenét... ha lenne melóm 😄

Pundit 3 - C2D - 2GB - GMA - Maverick Don\'t eat too much yellowsnow!

zolo
Aeronak átlátszónak kéne lennie gyárilag, ha van normális VGA a gépedben, semmilyen egyéb macera nemkéne hozzá.

http://flickr.com/photos/zolika90/

Értelek én, én is így vagyok ezzel. Orionk tudna nyilatkozni hogy mennyi mindenre válaszoltam neki a Vista totyikban.

De hogy ne offoljak má', berakom az én zavaros asztalomat is <#vigyor>

pxxl
melóhelyemen:

otthonit majd otthonról <#idiota><#lama>

All hail the double x!

Ability
Azt mondjuk elismerem, hogy lehet pont ez a kérdése olyan volt, aminél azért lehet irányt mutatni, de ez a vélemény nem csak ebbõl az egy kommentbõl áll, és érted, én szívesen segítek másoknak, nem zavar ha valaki sokat kérdez, vannak olyan témák, mint mondjuk a linux, ahol tudom, hogy a kezdõknek nem egyértelmûek bizonyos dolgok, és egyáltalán nem fáradtság számomra szájbarágósan, hosszasan leírni, hogy mi hogy van. De saját tapasztaltból tudom, hogy a Google mindenre választ ad, és nem csak piti dolgokra gondolok, amikre amúgy használják az emberek, hanem ha a linux legmélyén elbaszol valamit, akkor arra is könnyen megtalálod a megoldást, csak jó kulcsszavakra kell keresni.
Valamelyest valóban jogos a felháborodása, ugyanis tényleg rengeteget kérdezel, és nem csak ebben a topikban. Elõször guglizz, és ha nem találsz választ, akkor jöhet a fórum. <#wink>
te egy PRO vagy <#eljen>

Ability
Jó, persze, csak nem mindenre van határozott válasz, tulajdonságokat illetõen meg utána tudsz járni. Érted, nem fikázni akarok senki, de egymás után ledarlsz 5 kérdést és mind olyan, hogy két kattintás lenne. Amennyit én el tudok mondani: RocketDock kicsi, gyors, egyszerû program, ObjectDock meg egy monstrum, többet tud, nem feltétlen van rá szükséged.
beszarok, csak egy egyszerû véleményt kérdeztem.
tudom, hogy más igények vannak, de kiváncsi lettem volna a véleményekre

Ability
Baszki, keresõ, hivatalos weboldal leírása, google képtalálatok, de a legjobbak akkor jársz ha felrakod a trial-t és megnézed. Már csak azért sem értem az ilyen embereket akiknek mindent a szájukba kell rágni, mert mindenkinek mások az igényei és ízlése. Ki kell próbálni...
Az objectdock több lehetõséget kínál mint a rocketdock? Érdemesebb object dock ot használni?

Én objectdock ot még nem használtam ezért kérdezem.

Ability
Igen, csak az MS ezt tiltja (van is ésszerû indok rá), amúgy nincs vele gáz.

Hát úgy értem, hogy kb. másfél hónappal jött ki elõtte az SP1, talán még a program nem volt felkészítve rá, bár a honlapjukon azt írták, hogy megeszi az SP1-et is. De valami félrement, aztán be sem bootolt a gép. Aztá' gyorsan visszamásoltam és utána jaú volt minden. Majd inkább letöltöttem a crackercsapat honlapjáról az eredeti tört állományokat és bemásoltam kézzel, aztán jó lett. Amúgy higyjétek el, semmi értelme, értelmes skin nem volt, Win7-ben lehet variálni az aero felület színét, több nem kell.
Ezt, hogy szétbarmoltad a win-t, ezet kifejtenéd?

Itt ir a vistaglazz-ról
Azt is írja, hogy használatával megsértjük a vista licenszerzõdést. Ezt nem értem, ha nem szabad használni, akkor minek találják ki? pfff...

Persze az más dolog, hogy sok ember már magához a windows-hoz sem tul legálisan jut hozzá 😊, de akkor is egy normális programnak néz ki, aminek köszönhetõen saját kinézetûvé teheted a win-ed

Ability
Mindegyik megoldás ugyan az, mindegyikhez ugyan azokat a tört állományokat használják, persze van egyszerûbb megoldás, amikor a program elvégzi helyetted a másolásokat, mert ugye az is egy külön futam, hogy jogosultságot szerezz felette. Amúgy én VistaGlazzal csak szétbarmoltam anno a Win-t, csak volt annyi eszem, hogy csináltam mentést az állományokról.
ezt már én is megnéztem...

több helyen különbözõ patch-eket írnak, amivel csak összeszednék trójaiakat. Azt hittem, hogy ezt a start eszköztár átlátszóságát valahol simán be kell állítani és kész.

Meg arra a megoldásra lettem volna kiváncsi, ahogyan GonzaloGerardo csinálta

Egy hónapja használok a vistát, egyenlõre jó ez nekem. Meg akarom ezt is ismerni. Majd októberben, amikor kiadják a nagyközönségnek.
Nincs is még rendesen driver win7 alá

Doddy a düdő
longcat iz looooooooong

mila69en
<#idiota>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

GonzaloGerardo
ez így nem teljesen igaz, jelen pillanatban a vista sp2-vel egy kiforrott oprendszer, míg a win7 egy hivatalosan még meg sem jelent gyerek betegségektõl szenvedõ nagyon ígéretes oprendszer

Gigabyte GA-EP43-UD3L; Intel E7500; 2x2GB Kingmax Ram; MSI HD4850 OC 1GB; Creative Audigy2; Hipro 700W

GonzaloGerardo
Itt:Klikk találsz egy csomo VS-t
de mielõtt elkezdenéd bepakolgatni õket a windows\resources\themes könyvtárba elötte vistaglazz vagy ha sp2-es a vistad akkor vistaglazz 1.2-vel meg kell patchelni az windowst, hogy elfogadja a külsõ, nem ms által aláírt témákat is !

Gigabyte GA-EP43-UD3L; Intel E7500; 2x2GB Kingmax Ram; MSI HD4850 OC 1GB; Creative Audigy2; Hipro 700W

Benny04
miért nem teszed fel a 7-et??
sokkal jobb, mint a vista

Benny04
ez 7

<#buck>

Nekem Vista Business 32 bit van fennt.

Csak szimpla Windows Aero-t találok. KÉP
Hogyan kell hozzáadni a new aero msstyle-t?

köszi

fotográfik kolomp edisön :D

RATCUSTOM
jól néz ki 😊
de mondd, hogy ez xp és akkor a témát már el is kérem <#vigyor>

OHAI

Bulykin
nincsenek beleovladva😄
egy szimpla Rocket Dock progi

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

CheeBee9
LOL 😄

Pundit 3 - C2D - 2GB - GMA - Maverick Don\'t eat too much yellowsnow!

GonzaloGerardo
vista home premium 64bit

new aero msstyle felelõs a képen látható tálcáért ...

csokalaci
ez igaz..
Amúgy én is elõször elolvasom a kommenteket aztán írok

http://facebook.com/musicleander

csokalaci

http://facebook.com/musicleander

Ability
Baszki, találd már fel magad, elolvasol egy kommentet, leírod a textareába a kérdésed, majd visszagörgetsz és olvasol tovább, aztá' kipótolod. Amúgy meg nem tudom hogy megy nálad, de én elõször elolvasok mindent, aztán leírom amit kérdezni akarok, valahogy fejben tudom tartani, ha meg halványan rémlik, akkor visszaolvasok. Amúgy a találd fel magad nem csak arra vonatkozik, hogy 5 kommentet írsz egyszerre, hanem keress már rá neten a kérdéseidre, vagy legalább kövesd már a topikot, és akkor egyértelmûek lesznek ezek a kérdések. Most az ikonos kérdés is olyan, hogy ha beíronád keresõbe vagy deviantart-ra hogy "dock icon pack" vagy valami hasonló, akkor látnád, hogy letöltesz pár PNG vagy egyéb formátumú képet, és csak be kell tallózni.
értem, kösz.

Letöltöm a rocketdock-ot, de nem tudom összehozni, hogy egyes programoknak pl. a firefoxnak másmilyen kinézetû indító ikonja legyen, mint egyébként.

tudom, hogy skineket kell használni, de nem tudom, hogy hogyan

segítenél?

köszi