Hogy néz ki az asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Windows 7-em van fönnt (ultimate)
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
hálistennek nem az a rinyálós "féltékenyvagyoknenézzmásnõre" tipus...
mikor együtt vagyunk simán megnézem a másik nõ mellét/seggét és 1 szót sem szól...hûséget fogadtam nem vakságot 😊
meg 1 kép miatt? ha valamelyik csaj azt mondaná h cseréljem le..abban a pillanatban ott hagynám ahol van..nekem ne szabja meg senki, hogy mi a hátterem.
az asszonykám nem turkál, nem érdekli ki van msnen, vagy hogy milyen emailok jönnek/mennek...megbízunk 1másban, mindent megbeszélünk...
1szó mint 100 nemzavarja, és örülök neki 😊
Pethy:
Miranda: Miranda
Wall:Csajszi_Made_by_SimaSuna
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
a jobb felsõ sarokban hogyan hoztad létre az adatok kiírását.
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Pundit 3 - C2D - 2GB - GMA - Maverick Don\'t eat too much yellowsnow!
http://flickr.com/photos/zolika90/
De hogy ne offoljak má', berakom az én zavaros asztalomat is <#vigyor>#vigyor>

tudom, hogy más igények vannak, de kiváncsi lettem volna a véleményekre
Én objectdock ot még nem használtam ezért kérdezem.
Hát úgy értem, hogy kb. másfél hónappal jött ki elõtte az SP1, talán még a program nem volt felkészítve rá, bár a honlapjukon azt írták, hogy megeszi az SP1-et is. De valami félrement, aztán be sem bootolt a gép. Aztá' gyorsan visszamásoltam és utána jaú volt minden. Majd inkább letöltöttem a crackercsapat honlapjáról az eredeti tört állományokat és bemásoltam kézzel, aztán jó lett. Amúgy higyjétek el, semmi értelme, értelmes skin nem volt, Win7-ben lehet variálni az aero felület színét, több nem kell.
Itt ir a vistaglazz-ról
Azt is írja, hogy használatával megsértjük a vista licenszerzõdést. Ezt nem értem, ha nem szabad használni, akkor minek találják ki? pfff...
Persze az más dolog, hogy sok ember már magához a windows-hoz sem tul legálisan jut hozzá 😊, de akkor is egy normális programnak néz ki, aminek köszönhetõen saját kinézetûvé teheted a win-ed
több helyen különbözõ patch-eket írnak, amivel csak összeszednék trójaiakat. Azt hittem, hogy ezt a start eszköztár átlátszóságát valahol simán be kell állítani és kész.
Meg arra a megoldásra lettem volna kiváncsi, ahogyan GonzaloGerardo csinálta
Nincs is még rendesen driver win7 alá
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Gigabyte GA-EP43-UD3L; Intel E7500; 2x2GB Kingmax Ram; MSI HD4850 OC 1GB; Creative Audigy2; Hipro 700W
de mielõtt elkezdenéd bepakolgatni õket a windows\resources\themes könyvtárba elötte vistaglazz vagy ha sp2-es a vistad akkor vistaglazz 1.2-vel meg kell patchelni az windowst, hogy elfogadja a külsõ, nem ms által aláírt témákat is !
Gigabyte GA-EP43-UD3L; Intel E7500; 2x2GB Kingmax Ram; MSI HD4850 OC 1GB; Creative Audigy2; Hipro 700W
Csak szimpla Windows Aero-t találok. KÉP
Hogyan kell hozzáadni a new aero msstyle-t?
köszi

fotográfik kolomp edisön :D

egy szimpla Rocket Dock progi
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
new aero msstyle felelõs a képen látható tálcáért ...
Amúgy én is elõször elolvasom a kommenteket aztán írok
http://facebook.com/musicleander
http://facebook.com/musicleander
Letöltöm a rocketdock-ot, de nem tudom összehozni, hogy egyes programoknak pl. a firefoxnak másmilyen kinézetû indító ikonja legyen, mint egyébként.
tudom, hogy skineket kell használni, de nem tudom, hogy hogyan
segítenél?
köszi